Alex Bodi, acuzat de răpire internațională de copii! Ce explicație a dat bărbatul

Este scadalul ce a stârnit un val de controverse în toată țara. Soțul Biancăi Drăgușanu a fost acuzat de fosta soție de răpire internațională de copii, iar din această cauză a ajuns și el în fața judecătorilor.

Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a mai fost o dată căsătorit. Cu fosta lui soție, bărbatul are o fetiță. Aparent, problemele dintre cei doi au apărut cu puțin timp în urmă, atunci când soțul blondei nu a fost de acord cu o schimbare de domiciliu.

„Este o problemă personală între mine și fosta soție. Este vorba despre o neînțelegere de schimbare de domiciliu cu care eu nu am fost de acord. Atât”,a dezvăluit Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu iese din lumina reflectoarelor!

Frumoasa creatoare de modă a luat o decizie serioasă, după e a anunțat că se vor căsători și religios. Așadar, Bianca Drăgușanu s-a decis să nu mai fie în ochii curioșilor și în lumina reflectoarelor în ceea ce privește relația ei.

„M-am detașat de lucrurile negative din viața mea și de oamenii care mi-au făcut rău în viața mea, voluntar sau involuntar. Am început să mă implic mult mai mult în ceea ce mă ajută să am un trai mai frumos. Am început anul acesta în forță. Atunci când am vorbit depsre viața mea personală am greșit că am dat prea multe amănunte, am dat prea puțină importanță vieții profesionale. Sunt un om care și-a asumat mereu ceea ce a făcut și a zis”, a afirmat Bianca Drăgușanu la Star Matinal.

„Sunt binecuvântată pentru că nu merg la muncă, merg într-un loc în care creez. Aș înnebuni să fiu o femeie întreținută care să stea toată ziua pe Facebook. Trăiesc mai mult decât decent din acest busineess”, a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: huff.ro, playtech.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata