Alessiah lansează single-ul “Why”, în colaborare cu artistul nigerian Alpha P

Sweetheart-ul României, Alessiah, face echipă cu Alpha P și lansează single-ul „Why”, o piesă pop, cu un ritm captivant ne duce cu gândul la o zi senină petrecută pe plajă.

Energică și fresh, melodia cu beat up-tempo a fost compusă de Alessiah, Vlad Popescu, Vlad Ciresan si Ioan Cozma, iar versurile piesei au fost scrise de Vlad Ciresan, Alpha P și Alessiah. De producția piesei s-au ocupat Vlad Popescu și Florin Boka.

Referitor la piesă, Alessiah a declarat: „Am fost foarte entuziasmată, din primul moment, de această piesă, având în vedere că este si prima mea colaborare internațională. Piesa vorbește despre alegerile adolescentine greșite sau nepotrivite. Îmi place vibe-ul summerish și faptul că am reușit să filmăm clip-ul în Zanzibar completează perfect atmosfera și mood-ul pe care îl transmite melodia <<Why>>. A fost o plăcere să colaborez cu Alpha P și sunt foarte curioasă de reacția publicului. Abia aștept să fie <<out there>> pentru toată lumea.

„Why” este o piesă ce subliniază conflictele între generații, despre vocile adolescentine și vocile mai mature, care prin cumulul de experiențe, exprimă diferențe considerabile. Aceste diferențe se regăsesc și prin contrastul între Alessiah și Alpha P: vârstă, voce, stil, cultură etc. Toate aceste diferențe însă se completează ca un puzzle.
Videoclipul plin de culoare, regizat de către SAN, ilustrează cadre exotice și a fost filmat atât în Zanzibar, cât și în Nigeria. Pentru a surprinde esența Zanzibarului, Alessiah a filmat într-un cartier alături de localnici. Cadrele cu Alpha P au fost filmate în Nigeria, într-un peisaj de junglă. Pe parcursul videoclipului, apare și un dansator profesionist din Zanzibar care interprează o coregrafie mulată perfect pe ritmurile piesei. Alessiah este surprinsă fredonând versurile melodiei la telefon, așteptând un răspuns la întrebările: „Oh why, oh why, oh why? Why you wanna treat me like that?”.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează. Alessiah și-a început carieră prin lansarea single-ului „Sunday“.
În primul trimestru al anului 2021, Alessiah a lansat piesa „Darling”, cu un videoclip într-un cadru pop-art. În 2020 a lansat single-urile „Hurricane“, „Waiting For“, „Love Me“ și „I Know”, iar începutul acestui an a venit cu un live session special pentru cele patru melodii, versiuni noi, alături de Muse Quartet.
Cu un background muzical format din studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune.

Princewell Emmanuel, mai cunoscut sub numele de Alpha P, este un cântăreț-compozitor născut în Benin City, statul Edo. El crede că sunetul său este universal și poate ajunge în toate colțurile lumii. Alpha P este aici pentru a-și conduce „haita”, de aceea este numit „Regele Lupilor”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata