Alessandra Vadish schimbă lumea modellingului prin pasiune și blândețe

Alessandra are doar 9 ani, dar principii de viață bine implementate. Mama ei este un exemplu pentru ea și își dorește să schimbe mentalitàți in showBizz și în modellingul pentru copii. Zâmbește tot timpul iar managera ei, Cătălina Buzdun, s-a declarat îndrăgostită iremediabil de această atitudine a ei de câștigătoare.

Bravonet: Cum e viața de model la 9 ani?

Alessandra Vadish: Minunată! Pur și simplu!

Când ai început pregătirea și în ce a constat ea?

Pregătirea a început la vârsta de 5 ani și jumătate la cursurile școlii Micile Vedete. Unde faci cursuri și care este trainerul care te-a marcat? Sunt cursantă la Micile Vedete și IT Kids- Art school & modelling agency și m-a marcat pasiunea pe care o simt atât de intens și pe care o iubesc atât de mult pentru acest domeniu artistic.

model Alessandra Vadish
model Alessandra Vadish

Înțeleg că ești un model internațional, care la vârsta ta, a reușit performanța de a castiga mai multe concursuri internaționale de modelling și talente. Povestește-ne parcursul.

Incredibil dar adevărat! Dorința puternică m-a motivat și așa am ajuns la acest rezultat remarcabil! Sunt câștigătoare Little model Earth Grand Prix, Little miss planet România, Future fashion Faces.

Și cum se desfășoară aceste concursuri? Înțeleg că recent ai câștigat un titlu de Grand Prix internațional la Little model earth. Va există o finală internațională?

Da, particip în continuare la concursurile Internaționale și reprezint țară noastră. Finala pentru Little model Earth va fi în Zanzibar în luna aprilie și sunt extrem de entuziasmată.

Ce te reprezintă? Care crezi tu că e atuul tău cel mai mare? Cea mai mare calitate?

Cred că mă reprezintă firea optimistă și veselă pe care am dobândit-o de la mama mea. Iar cea mai mare calitate a mea este zâmbetul și blândețea.

Cum îți vei pune aceste calități în valoare? Etapa internațională ce probe are și cum te pregătești pentru ele?

Alessandra Vadish prezentare
Alessandra Vadish prezentare

Îmi voi pune în valoare aceste calități prin dedicare și pasiune. Pentru etapă internațională și probele ce vor urmă mă pregătesc zilnic cu multă pasiune și nerăbdare. Avem probe de talent, modelling si fashion.

Ce pasiuni ai și cum îți petreci timpul liber?

Pasiunea vieții mele este ceea ce fac acum și petrec timpul liber cu familia, prieteni și călătorii.

Care este cel mai mare vis al tău?

Cel mai mare vis al meu este să ajung la cât mai multe concursuri unde să obțin cele mai mari premi.

Îți dorești să fii un model celebru sau te-ai gândit la altă meserie?

Îmi doresc foarte tare să devin un model celebru cunoscut de întreaga lume.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata