Alessandra a lansat single-ul “Pretty Devil”

Alessandra a lansat single-ul “Pretty Devil”. „Cântecul este despre mine cântând unei fete care știe că este superbă dar, în același timp, poartă cu ea o mulțime de probleme. Scopul melodiei este ca ea să se vadă la fel cum o văd eu. Îmi place când este ea însăși și sunt mândră de asta. Doar „fii diavolul drăguț care ești” – declară Alessandra.
„Pretty Devil” a fost scris și produs în colaborare cu Audun Agnar Guldbrandsen, Margrethe Frich, Ludwig Gassner și Einar Eriksen Kvaløy.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/PrettyDevilPR
Alessandra a avut o performanță remarcabilă în timpul finalei Eurovision de luna trecută, aducând acasă locul 5. Succesul nu s-a terminat aici, iar după finala Eurovision a intrat pe locul 28 în Topul Spotify Global! Piesa a urcat cu 103 locuri după finală, care a fost cel mai mare salt dintre toate melodiile de pe listă. „Queen Of Kings” și-a câștigat un loc în Top 5 în Finlanda, Elveția și Suedia, în Top 10 în Marea Britanie, în Top 20 în Țările de Jos, Irlanda și Germania + #28 în Italia. Melodia a depășit acum 100 de milioane de stream-uri!
Vorbind despre planurile de viitor, Alessandra declară: „Am scris o mulțime de cântece și aștept cu nerăbdare să continui să-mi construiesc cariera de artist. Voi lansa multă muzică nouă, iar în 2024 voi merge în turneu și voi cânta în multe orașe diferite.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata