Alegerea unei camere de supraveghere

Un sistem de supraveghere video, folosind camere de supraveghere pentru afaceri este o modalitate excelentă de a vă menține compania în siguranță în timpul orelor de funcționare, dar și când aceasta este închisă. Indiferent dacă dețineți o afacere mică sau mare, acest lucru este valabil și pentru dvs. În plus, o astfel de implementare îmbunătățește securitatea în orice companie la nivel general, atât în ceea ce privește clienții, cât și angajații. Avantajele generale în utilizarea a astfel de sisteme includ:

  • Îmbunătățirea siguranței angajaților,
  • Reducerea furtului de inventar,
  • Reduceri la asigurări.

Orice proprietar de afaceri rezonabil va fi de acord că aceste trei beneficii vor ajuta orice companie la succes. atunci când sunteți un angajator care apreciază marca, statutul său și fiecare dintre angajați, camerele de securitate sunt pur și simplu îmbunătățirea pe care aveți nevoie. După cum se va arăta în această postare, supravegherea nu numai că menține angajații și clienții în siguranță, ci și previne furtul și are potențialul de a reduce ratele la asigurare.

Camerele de supraveghere sunt diverse și pot fi greu de ales dacă nu știți cum să le interpretați principalele caracteristici. Iată ce să căutați atunci când alegeți o cameră de supraveghere pe care să o conectați la un calculator rufurbished.

  • Rezoluţie

Acesta este unul dintre cele mai importante considerente atunci când alegeți o cameră. Pentru imagini clare, doriți o cameră care filmează cel puțin la 720p, ceea ce înseamnă o cameră IP. Dacă doriți să vă garantați că camera dvs. va avea o imagine clară, identificabilă, nu ezitați chiar să optați pentru o rezoluție și mai mare

  • Rata cadrelor

Acesta este un alt aspect cheie al unei camere – cu cât este mai mare rata de cadre, cu atât videoclipul este mai fluid. Acest lucru se explică prin faptul că videoclipul este o serie de imagini statice unite împreună pentru a crea o imagine în mișcare. Cu cât rata de cadre este mai mică, cu atât se face mai puțin frecvent o îmbinare, ceea ce are ca rezultat filmări mai sacadate. Pentru referință, timpul real este de obicei măsurat în 30 de cadre pe secundă.

  • Modelul

Există multe tipuri de camere de securitate. Unele dintre cele mai obișnuite sunt camerele clasice, care sunt acele obiecte dreptunghiulare pe care le puteți vedea atașate de un perete. Pe de altă parte, există și camere dome, care sunt adesea atașate la un tavan și găzduite într-un capac colorat și camere PTZ, care oferă capabilități de control de la distanță pentru a regla câmpul vizual. În funcție de nevoile dvs. de securitate și de locul în care intenționați să instalați camerele, luați în considerare tipurile de camere care vă vor oferi calitatea filmării pe care le doriți cu sistemul dvs.

  • Locul amplasării – Interior/exterior

Unele camere de securitate sunt create special pentru interior și nu vor rezista la fel de bine ca omologii lor în aer liber. Dacă intenționați să utilizați camere în exterior, cumpărați modele rezistente la intemperii. În caz contrar, apa sau murdăria vor interfera cu claritatea fluxurilor video sau, mai rău, vor cauza funcționarea defectuoasă a camerei.

  • Iluminatul

Multe camere de securitate filmează în ceea ce este cunoscut sub numele de infraroșu de lumină scăzută (IR), permițându-le să capteze imagini clare în condiții de întuneric. Cu cât o cameră are mai multe LED-uri IR, cu atât este mai capabilă să înregistreze imagini clare și clare pe timp de noapte. Dacă capturarea imaginilor în întuneric este o prioritate, asigurați-vă că camera dvs. are o mulțime de LED-uri IR.

  • Audio

Unele camere nu captează audio deloc, în timp ce altele o fac.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata