Alege tunsoarea potrivită în funcţie de forma feţei!

Te pregăteşti pentru un party sau un eveniment special şi nu ştii ce coafură să alegi? Îţi spunem ce tunsoare este recomandată pentru tine, în funcţie de forma pe care o are faţa ta.

Pentru faţă rotundă

Dacă ai obrajii plini şi aspectul general al feţei este rotund, te avantajează părul de lungime megie, tuns în scări, sau uşor ondulat. De asemenea ţi potrivesc tunsorile scurte, cu părul uşor răvăşit. Pentru ca părul să nu intre în contrast cu faţa, trebuie să îi dai volum şi acestuia. Evită tunsorile la nivelul bărbiei sau să porţi părul drept şi cu cărare pe mijlocul capului.

Pentru faţă pătrată

Dacă ai fruntea lată şi bărbia pronunţată, cu siguranţă faţa ta nu trece neobservată. Ţi se potriveşte părul lung sau mediu cu breton şi volum: creţ, cu bucle mari sau răvăşit. Alege o tunsoare foarte feminină şi voseşte-ţi părul în şuviţe pentru a îndulci trăsăturile feţei. Evită tunsorile cu aer masculin.

Pentru faţă ovală

Ai bărbia mică, iar obrajii tăi nu sunt prea ieşiţi în relief. Trăsăturile feţei tale sunt armonioase şi fine. Norocul tău este acela că orice tunoasre este potrivită cu o faţă ovală, fie că e vorba de păr lung, mediu sau scurt, ondulat sau drept. Jocă-te cu trăsăturile feminine şi delicate ale feţei tale şi evită frizuriel prea masculine.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata