Alain Bruno a lansat lyrics video pentru piesa „Secret”! Ce suferinta se ascunde in spatele acestei povesti?

Simpaticul Alain Bruno, cunoscut ca youtuber si-a lansat o noua piesa in care vorbeste despre povestea sa si a multora dintre cei care fac parte din comunitatea LGBTQ. Mai bine cititi in continuare mesajul emotionant pe care l-a scris pe pagina sa de instagram in limba engleza si pe care l-am tradus in limba romana si ascultaii povestea. Pentru multi este o lectie de viata.  In continuare puteti citi cele doua mesaje si puteti asculat piesa.

„Noua mea piesă „Secret” este pe youtube. Piesa se bazează pe o poveste adevărată. Inima mi-a fost franta de  fostul meu iubit care ducea o viață dublă. În spatele ușilor închise, era un bărbat gay și se întâlnea cu mine fericit. Dar, pentru societate, era un bărbat heterosexual care ieșea cu o femeie. Aceasta a fost o relație toxică pentru mine, pentru el și pentru cealaltă femeie. Am ales să pun capăt acestei relații și am căzut într-o mare depresie pentru că îl iubeam cu adevărat. Și m-a iubit, dar a ales să trăiască o viață gay închisă. Vreau să împărtășesc povestea mea, deoarece comunitatea LGBTQ merită o mai mare acceptare din partea societății noastre. Oamenii ne privesc de sus și nu ne oferă același respect pe care îl merităm ca ființe umane. Voi fi sincer și voi spune că nu este ușor să fii homosexual. Am întâlnit numeroase situații homofobe și am fost marginalizat de mai multe ori pentru că eram homosexual. Dar eu sunt un războinic și voi apăra întotdeauna pentru ceea ce este bine. Nu e treaba nimănui cu care aleg să mă culc. Dar fostul meu iubit nu a putut face față opiniilor negative ale publicului și a ales să trăiască o minciună. Dar nu numai el trăiește o minciună, acum soția lui trăiește și o minciună. Nu este corect pentru ea și alte femei care ajung să se căsătorească cu bărbați homosexuali. Dar societatea noastră încurajează acest comportament. Dacă societatea noastră nu ar fi atât de dură pentru comunitatea LGBTQ, bărbații homosexuali nu s-ar speria să iasă din dulap. Iar fiica, sora, mama etc. nu ar fi păcălite să se căsătorească cu un bărbat gay. Am avea mai puține divorțuri și relații mai sănătoase. Toată lumea ar fi mai fericită. Vă rugăm să împărtășiți dacă susțineți egalitatea și credeți în libertatea iubirii ️‍

alain bruno trio
alain bruno trio

„My new song “Secret” is on youtube. The song is based on a true story. I was heartbroken by my ex-boyfriend that was living a double life. Behind closed doors he was a gay man and happily dating me. But for society he was a straight man dating a woman. This was a toxic relationship for me, for him and for the other woman. I chose to end this relationship and I fell into a big depression because I truly loved him. And he loved me but he chose to live a closeted gay life. I want to share my story because the LGBTQ community deserves more acceptance from our society. People look down upon us and don’t give us the same respect we deserve as human beings. I will be honest and say that it’s not easy to be gay. I’ve encountered numerous homophobic situations and I was marginalized multiple times for being gay. But I am a warrior and I will always stand up for what’s right. It’s nobody’s business who I choose to sleep with. But my ex-boyfriend couldn’t face the negative opinions from the public and he chose to live a lie. But not only he lives a lie, now his wife lives a lie as well. It’s not fair for her and other women who end up marrying gay men. But our society encourages this behaviour. If our society wasn’t so harsh to the LGBTQ community, gay men wouldn’t be scared to come out of the closet. And your daughter, sister, mother, etc wouldn’t be tricked into marrying a gay closeted man. We would have less divorces and healthier relationships. Everyone would be happier. Please share if you support equality and believe in freedom of love ️‍ „, a scris el in engleza.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata