Aimee Lou Wood din „Sex Education”, despre filmarea scenelor de sex: „Ai o mahmureală de vulnerabilitate”

Aimee Lou Wood, din „Sex Education”, a apărut pe un episod al podcastului Make It Reign al lui Josh Smith, pe 9 februarie, pentru a discuta despre experiența ei din emisiune.

În acest proces, ea le-a introdus ascultătorilor o nouă frază: mahmureala vulnerabilității. Wood a vorbit despre tranziția la faimă, explicând că:

„Am fost întotdeauna anxioasă și puțin ținută în frâu ca persoană. Când dintr-o dată ești catapultat în ochii publicului, poate intensifica acele sentimente. Nu este un lucru normal ca fața ta să fie recunoscută de o mulțime de oameni. ”

Perechea a discutat apoi despre sentimentul care vine cu interpretarea personajului Aimee Gibbs, explorând efectul portretizării hărțuirii sexuale pe ecran.

„În atât de multe moduri, se poate simți atât de incredibil de eliberator, încât poți pune ceva atât de personal și ceva cu care te-ai luptat sau te-ai rușinat, să-l pui acolo și să ai un răspuns atât de pozitiv. Este mai mult decât încălzirea inimii. , este înălțător „, i-a spus actrița lui Smith.

Ea a adăugat că „există atât de multă forță în vulnerabilitate, asta este ceea ce îmi place la Aimee ca personaj. Există putere în fragilitate. Am constatat că de când o joc, există atât de multă putere în a fi vulnerabilă”.

Când vine vorba de vulnerabilitate, Sex Education nu este un spectacol care se îndepărtează de subiect, primele două sezoane explorând teme de masturbare, terapie sexuală și rușine. Similar cu „Normal People” ai lui Sally Rooney, Sex Education a prezentat pe platou un coordonator de intimitate, nu numai pentru a-i ajuta pe actori cu scenele lor, ci și pentru a-i ajuta să-și proceseze emoțiile după filmare.

„Coordonatorul de intimitate a spus că uneori te vei simți destul de exaltat după ce tocmai ai făcut scena sexuală, apoi o zi sau două mai târziu te duci„ oh, Doamne ”și primești un pic de mahmureală de vulnerabilitate și ești ca , ‘fir-ar’ „, își amintește Wood.

Ea a continuat să explice că „[coordonatorul] ne verifică o zi sau două după ce am filmat pentru a vedea cum ne simțim. A spus că masturbarea poate fi mult mai grea, pentru că ești singur. Am fost atât de susținută pe platourile de filmare, dar totuși, câteva zile mai târziu, am spus: „Doamne!” și s-au aprins atâtea griji ”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata