in ,

Ai o relație cu un bărbat mai tânăr decât tine? Iată la ce riscuri te expui

Ai început să ieși cu un bărbat mai tânăr decât tine? Află că sunt câteva greșeli pe care le poți face vis-a-vis de relația ta cu el, pe care ar trebui să le eviți, asta dacă îți dorești ca lucrurile să meargă între voi.

1. Ești într-o relație cu un bărbat mai tânăr și îl distrugi psihologic

Ești puternică, sigură pe tine, ai o experiență de viață mai mare comparativ cu el și începi să îl domini până ce el își pierde bărbăția. Iar un bărbat care își va pierde masculinitatea (bunul său cel mai valoros) devine destul de periculos.

2. Te comporți ca și cum ai fi mama lui

Este toxic să devii supraprotectivă, mai ales atunci când începi să îi dai sfaturi și indicații bărbatului tău, fără ca el să ți le ceară. Tot aici intră și controlul excesiv, ghidajul în care nu se poate decide de unul singur, fără tine. La finalul zilei vei dori să ai doar un copil mai mare, care să nu poate face nimic fără tine? Sau un partener la fel de puternic pe care să te poți baza?

3. Vrei să îl schimbi pe bărbatul cu care ai o relație

Ai vrea să arate, din punct de vedere psihologic, după un anumit tipar deja stabilit în mintea ta. Portretul robot este excelent atunci când îl alegi, însă nu după ce ai început deja relația cu cineva. Iubitul tău este om la fel ca și tine, și nu poate fi modelat ca o plastilină, ori de câte ori vrei tu.

4. Scoți în evidență mereu trăsăturile tale

Poate situația ta financiară este mai bună decât a lui. De asemenea, poate tu ai un statut social mai ridicat decât a lui, sau poate o cultură mai bună. El nu doar că vede diferențele, dar le și simte și le poate accepta sau ignora. Începe să devină o problemă atunci când tu, în public, îl clasezi pe el ca fiind pe o treaptă inferioară ție. Dacă în această situație mai adaugi și sarcasm, aroganță sau critici, vei favoriza despărțirea.

Sursa: elle.ro

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 Motive pentru care ar trebui să mănânci avocado în fiecare zi

Te apropii de vârsta maturității? Uite ce produse cosmetice ar tebui să schimbi în trusa ta