Afrojack lansează în colaborare cu R3HAB și Au/Ra piesa “Worlds On Fire”

Afrojack lansează în colaborare cu R3HAB și Au/Ra piesa “Worlds On Fire”. Doi dintre cei mai importanți giganți ai muzicii electronice din Țările de Jos și-au unit forțele pentru cea mai recentă lor colaborare „Worlds On Fire”. Noua melodie emană energie și pasiune cu o scădere extatică care se combină cu vocea lui Au/Ra.

Cu peste sute de milioane de stream-uri adunate de ei doi, duo-ul olandez și doi dintre cei mai mari artiști ai muzicii dance au creat încă un imn de dans, conceput pentru a aprinde mulțimile din întreaga lume. „Worlds On Fire” face parte dintr-o colecție de lansări exclusive pentru festivaluri realizate de Tomorrowland Music sub tema festivalului de anul acesta „The Reflection of Love”, care sărbătorește revenirea Tomorrowland după trei ani prin adunarea unora dintre cei mai mari artiști din muzica electronică.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/WorldsOnFirePR

Afrojack: „Sunt foarte fericit să lansez această piesă pentru Tomorrowland, sărbătorind revenirea festivalului după trei ani! Este grozav să lucrezi din nou cu R3HAB, după ce am început împreună la WALL, am susținut multe spectacole împreună și acum cu un spectacol exclusiv B2B la emblematicul Mainstage din Tomorrowland. Sunt încântat să lansez prima colaborare din ultimii 10 ani dintre R3HAB și mine!

R3HAB: „Afrojack și cu mine lucrăm împreună de când m-a invitat în label-ul lui în urmă cu peste un deceniu, când am lansat „Prutataaa”. Am lansat un șir de remixuri unul pentru celălalt, dar nu am creat o piesă împreună din 2011. Asta se schimbă astăzi. Afrojack este foarte talentat și sunt recunoscător pentru îndrumarea și prietenia lui, de la începuturile noastre în primul său studio până la scenele frumoase pe care le-am împărtășit în întreaga lume. De asemenea, a fost o plăcere să lucrez cu Au/Ra și cu vocea ei incredibilă, ne bucurăm să o avem alături de noi.”

Au/Ra: „Am scris acest cântec într-un moment în care se întâmplau atât de multe lucruri distructive în lumea noastră, a fost copleșitor. Dar am avut acest sentiment profund că indiferent de ce, există oameni pe care îi iubesc care fac acest loc nebun mai bun. Voi fi mereu acolo pentru ei și ei vor fi mereu acolo pentru mine, indiferent cât de nebune devin lucrurile.”
DJ-ii și producătorii de renume mondial Afrojack și R3HAB și-au deschis drumul prin muzica dance în ultimii 15 ani și vor cânta acum un set exclusiv B2B la emblematicul Mainstage de la Tomorrowland pe 15 iulie.

Fiind unul dintre cei mai inovatori și căutați artiști, producătorul și emblema muzicii electronice dance Afrojack, câștigător al premiului GRAMMY, continuă să spargă granițele care împing muzica în noi direcții îndrăznețe. De când a făcut progrese cu single-ul „Take Over Control”, care a vândut mai multe discuri de platină, muzicianul de origine olandeză și-a împrumutat abilitățile de producție lucrând cu Beyoncé, Pitbull, Will.I.Am și mulți alții. În ultimii ani, Afrojack a fost numit unul dintre cei mai importanți 50 de oameni din EDM de Rolling Stone și plasat pe lista de muzică Forbes „30 Under 30”. În 2010, a fost unul dintre primii DJ care și-a asigurat o rezidență în Las Vegas și continuă să distreze publicul global ca artist rezident principal al grupului Hakkasan. În 2010, a câștigat primul său premiu GRAMMY pentru cea mai bună înregistrare remixată, non-clasică pentru remixul piesei lui David Guetta și Madonna „Revolver”. În 2011, a mai obținut două nominalizări GRAMMY pentru cea mai bună melodie rap pentru “Look At Me Now” de la Chris Brown, dar și pentru cea mai bună înregistrare remixată, non-clasică pentru remixul său „Collide” de la Leona Lewis și Avicii. Afrojack călătorește prin lume cântând la cele mai mari cluburi/festivaluri în timp ce produce muzică nouă. În 2020, cântecul său „All Night” (feat. Ally Brooke) a ajuns pe locul 1 în topul radio dance din SUA, strângând până în prezent peste 40 de milioane de stream-uri. Cele mai recente hituri ale sale la nivel mondial, precum „Anywhere With You” cu Lucas & Steve și DubVision și „Up All Night” cu Hard Lights și VINAI, se adaugă unui repertoriu impresionant de peste un deceniu ca interpret global și artist cu vânzări de platină. În 2021, Afrojack a primit cea de-a patra nominalizare la GRAMMY, de data aceasta pentru cea mai bună înregistrare electronică/dance pentru melodia sa, „Hero”, care a apărut în timpul pandemiei cu David Guetta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata