Afla care sunt avantajele montarii unor seminee electrice

Te gandesti sa iti cumperi un semineu electric? Daca da, cu siguranta iti va fi util sa arunci o privire peste cele mai importante avantaje pe care le ai atunci cand alegi dintr-o gama foarte diversificata de seminee electrice.

Cum functioneaza majoritatea modelelor de seminee electrice

Un semineu electric este, in esenta, un incalzitor electric care imita aspectul unui semineu conventional. O lumina cu diode emitatoare de lumina (LED) si o oglinda, vor rula si reflecta lumina, creand efectul de foc. Deoarece semineele electrice pot fi utilizate atat cu dar si fara caldura, sunt minunate pentru creearea unei atmosfere relaxante in orice anotimp. Multe seminee electrice au termostate si telecomenzi, iar asta iti asigura o functionare usoara si reglarea caldurii de la distanta.

Modelele standard de seminee electrice functioneaza prin conectarea la o priza obisnuita de 120 de volti si folosesc doua tipuri de caldura: ventilator fortat si cuart infrarosu.

Posibilitățile de design si decorare pentru modelele actuale de seminee electrice sunt aproape infinite. Cu siguranta poti gasi modele de seminee electrice care sa se incadreze perfect in decorul casei tale, fara a fi nevoie de modificari majore.

Orice model de seminee electrice inseamna o economie reala de spatiu in comparatie cu semineele traditionale, pe lemn sau pe gaz. Pot fi montate pe perete, iar lățimea lor maxima poate fi de 25 de cm. Exista o flexibilitate extraordinara atunci cand se moteaza seminee electrice. Insertiile electrice pentru semineu au diverse forme care pot fi combinate cu alte obiecte de mobilier, cum ar fi suporturi de TV, console media sau rafturi pentru carti.

Daca doresti montarea unui semineu intr-un apartament sau garsoniera, un model de seminee electrice este cea mai buna alegere pentru adaugarea unei note de confort si ambianta spatiului. Varietatea formelor si dimensiunilor le permite acestora sa se potriveasca in orice spatiu arhitectural. Din acest motiv se considera ca modelele de seminee electrice sunt mult mai versatile decat cele traditionale.

Un beneficiu imens al montarii de seminee electrice se refera la durata de viata foarte mare fata de alte modele. Deoarece nu exista flacari reale care sa arda combustibil, degradarea si coroziunea pieselor este inexistenta.

Montarea oricarui model de seminee electrice este foarte facila, de multe ori nu trebuie decat sa contectezi cablul de alimentare intr-o priza functionala. Nu este nevoie de instalatii specifice ori de renovari majore ale casei. De fapt, majoritatea modelelor de seminee electrice pot fi instalate si utilizate cu succes, de catre o singura persoana. Daca alegi un model de seminee electrice suspendat pe perete, operatiunea este similara cu montarea unei oglinzi mai grele pe perete sau a unor rafturi pentru carti suspendate.

Daca ai mai multe locatii in care locuiesti pe parcursul anului, cum ar fi un apartament in oras si o casa de vacanta la munte, poti transporta cu usurinta semineul atunci cand iti doresti. Toate modelele de seminee electrice sunt usoare si complet portabile. Acest factor de portabilitate inseamna, de asemenea, ca montarea de seminee electrice nu este ceva permanent, ele pot fi mutate cu usurinta chiar si dintr-o camera in alta.

Pentru incalzirea unui apartament care este deficitar la acest capitol, montarea unui model de seminee electrice este cea mai logica si recomandata solutie, deoarece instalarea se face rapid si nu este nevoie de cosuri de fum sau conducte de gaz. Incalzitorul electric de la semineul tau va disipa caldura direct in camera, fara pierderi majore, prin cos ori aerisirea speciala.

Vei avea un control mult mai direct asupra caldurii emise, decat in cazul in care alegi montarea de seminee pe lemne. Tot ce trebuie sa faci este sa setezi termostatul sau sa intorci comutatorul de caldura, in functie de modelul tau. Mai multe informatii despre seminee electrice poti gasi pe  www.seminee-expert.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata