Afirmații de putere și încredere – “Hollow” – Erika Isac

Am tras de vise, chiar și când s-au spart . Erika Isac lucrează la propriul tău playlist pe care să dai play când ai nevoie de atitudine. Noua sa piesă, “Hollow” reprezintă doza de vulnerabilitate din putere și descrie perfect momentul în care realizezi cât de greu e drumul, dar te ambiționezi să îl străbați ca un rockstar. Piesa îi pune în evidență Erikăi abilități și flexibilitatea vocală, iar beat-ul îți va da, cu siguranță, energia să lucrezi la visul tău.

Versurile piesei “Hollow” sunt scrise de Erika, iar pentru muzică și producție artista a colaborat cu REALM.

,,Pentru toți cei care au nevoie de un imbold ca scânteia lor să se facă văzută și auzită, pentru toate momentele când obosești, dar trebuie să continui să lucrezi la visul tău. Am pus în piesă lucruri pe care mi le spun și mie și sper să răsune și în căștile voastre.” ne spune Erika Isac.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalistă a primului sezon One True Singer, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. Erika își construiește și o bază de fani, colaborări precum ,,4 dimineața”, cu Marko Glass, sau ,,Sugar”, cu Theo Rose, fiind bine primite, mai ales în mediul online. De asemenea, Erika a lansat alături de ADI și un material mai complex,  EP-ul “11”, care a fost foarte bine primit pe platformele de socializare. Recent, Erika a lansat alături de Berechet piesa “Ferrari”, piesă extrasă de pe soundtrack-ul filmului de succes ,,Haita de acțiune”, iar ultimul său single, “Tap Tap”, prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions, are succes pe platforma TikTok.

Erika Isac – Hollow – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata