Adrian Nartea din „Vlad” implineste 41 de ani

Adrian Nartea (foto) din „Vlad”, “La Bloc”, „Fetele marinarului” si “Fastfood” isi sarbatoreste ziua de nastere.

Prima aparite pe sticla a lui Adrian Nartea a fost pentru o reclama a unei banci. Fiind prima legatura a sa cu ceea ce inseamna actoria, a fost foarte implinit sufleteste cand totul a iesit bine si regizorul a fost multumit.

Asta i-a deschis drumul in cariera sa actoriceasca. In 2006 joaca in serialul „Fast food”. Desi nu avea niciun curs de actorie, timp de 6 luni, zi de zi, a fost pe platou la filmari. Dupa cum spune intr-un interviu, a fost o experienta care i-a lasat un gust dulce, dar si putin amarui cand a aflat ca nu se mai produce.

Desi a avut in general doar roluri secundare, i-ar placea sa joace in rolul unui doctor sau un personaj de actiune. Cu ocazia rolului din „Fetele marinarului” a putut calatori pe meleaguri indepartate, lucru care l-a bucurat, fiind un impatimit al calatoriilor. Ii plac sporturile de iarna, nu scapa nicio ocazie de a se da cu snowboardul, fie acasa la Brasov, fie prin Austria, Elvetia.

Adrian Nartea este un tanar atragator, cu lipici la public, inca de la primele aparitii in reclame si serialele romanesti. Ii place adrenalina si cascadoriile, de aceea isi doreste un rol intr-un film de actiune. Este simpatic, plin de sarm si profita de pe urma acestor lucruri. Isi doreste o familie, fiind in cautarea „aventurii de-o viata” asa cum spune intr-un interviu.

Adrian Nartea este cunoscut si in afara tarii datorita prezentarilor de moda ale caselor celebre la care a defilat pe scena. A interpretat excelent toate rolurile jucate, desi nu a terminat niciun curs de actorie. Desi nu a avut o cariera stralucita in actorie, a jucat si in cateva filme de lung metraj, insa este un barbat tanar si priveste un nou rol ca o provocare.

Tot azi s-au nascut

Monica Davidescu din “Cu un pas inainte”, Emil Mitrache din „Nimeni nu-i perfect”, “La Bloc” si “Gasca”, Ever Carradine din “Coommander in Chief” si “Eureka”, Jason O ‘Mara din “In Justice”, Vera Farmiga din “Roar” si “Touching Eve”, Catherine Hicks din “Al 7 lea cer”, Merrin Dungey din “Alias”, “Anatomia lui Grey” si “The King of Queens”, Soleil Moon Frye din “Sabrina, vrajitoarea adolescenta”, Melisa George din “Alias” si “Roar”, Louise Sorel din “Santa Barbara” si “Pasiuni”, Ryan Sypek din “Wildfire”, Scott Allan Campbell din “NYPD Blue”, Michelle Yeoh din „Avatar”, „Stephanie Kramer din “Hunter” si Nathan Purdee din “Tinar si nelinistit”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata