Adelina Pestrițu, separată de familia ei după ce a intrat în carantină: „Mă macină un dor imens de Zeny”

Adelina Pestrițu le-a dezvăluit fanilor săi în cadrul unei postări pe blogul personal, că nu i-a fost impus să intre în carantină și nici nu a avut vreun simptom, însă a fost decizia ei să se autoizoleze.

Adelina Pestrițu a fost luată serios la rost de către persoanele din social media după ce a mers la Milano în plină răspândire de coronavirus, iar în acest moment vedeta a mărturisit ce se întâmplă. Mai clar, vedeta a susținut că de zece zile nu și-a mai văzut fetița.

Văzând panica generată de temutul coronavirus prezent mai nou şi în Europa, dar mai ales în Italia, chiar dacă Milano nu se afla (cel puţin la momentul respectiv) pe harta oraşelor intens afectate, am preferat să recurg la metodă de autoizolare. Această este o măsură pe care mi-am impus-o singură, fără să mă oblige cineva, fără să fiu împinsă de simptome specifice acestui virus sau de medici… stau în casă de la venirea mea în ţară pentru că sunt o fire precaută şi responsabilă cu mine şi cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantină, este soluţia la care am recurs eu urmând indicaţiile autorităţilor şi propria mea conştiinţa.’, a povestit Adelina Pestriţu pe blogul personal.

În plus, Adelina a dezvăluit că îi este foarte dor de fata ei, dar a dorit să fie precaută, tocmai pentru binele ei.

„Am intrat în această autoizolare conştientă că timp de două săptămâni activitatea mea din Social Media nu va mai fi una la fel de intensa si diversa. Este o situatie de moment care va trece. În câteva zile se va termina acesta perioada de autoizolare în ceea ce mă priveşte şi voi reveni la ritmul intens de postări cu care v-am obişnuit. Vă mai pot spune că mă macină un dor imens de Zeny pe care abia aştept s-o strâng în braţe. Până atunci va invit să-mi fiţi alături. Chiar şi izolată’ pot fi alături de voi şi asta este un motiv de bucurie”, mai susținut ea.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: unica.ro, youtube.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata