in

Adela Popescu și Radu Vâlcan, gata să se mute în casă nouă: „Nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi şi 5.000 mp de curte”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țară, iar acum, după ce au adus pe lume cel de-al doilea copil al familiei, toți patru se vor muta în casă nouă.

Locuința celor doi nu mai este la fel de încăpătoare de când au devenit pentru a doua oară părinți, motiv pentru care s-au hotărât să se mute.

Așadar, ei au optat pentru o casă mai mare, situată la o stradă distanță de zona în care locuiesc acum. În plus, Adela Popescu a dat detalii în exclusivitate despre locuința în care urmează să se mute.

„Este o casă minimalistă, ţin foarte mult la anumite detalii, îmi doresc un parchet într-un anumit fel, pereţii să fie drepţi aşa cum visez, îmi doresc nişte perdele speciale, nişte băi ca la hotel, vreau să o facem aşa cum trebuie, ca să nu avem nici un regret mai târziu. Nu o să aşteptăm un curent stilistic, pentru că mi se pare că acestea sunt trecătoare. O să facem totul basic şi vom modifica din nuanţe. Dacă la un moment dat ne plictisim de o culoare, schimbăm perdelele şi covorul sau tapetul”, a declarat Adela Popescu, conform Libertatea.

În plus, prezentatoarea tv a mărturisit că noul ei dressing va fi mai mic decât cel de acum:

”Şase bluze de proastă calitate ajung în total să te coste mai mult decât dacă ţi-ai cumpăra trei bune, pentru că se scămoşează, se strică, se decolorează, aşa că am devenit mult mai selectivă la haine şi dressingul o să fie foarte mic”, a dezvăluit Adela Popescu.

”Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi şi 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spaţioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărţită şi atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuţii noştri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, a afirmat vedeta PRO TV.

Adela a vrut să rămână tot în aceeași zonă deoarece în apropiere locuiesc atât părinții ei, cât și mama lui Radu, care îi ajută la creșterea celor doi copii.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aurelian Temișan, reacție la vestea despărțirii oficiale a Andreei Bălan de George Burcea: „Nu călca pe iubirea altora”

5 Sfaturi care te vor ajuta să trăiești mai bine