Adela Popescu, foarte geloasă în relația cu Radu Vâlcan: „Radu avea un renume de mare Don Juan”

0

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai puternice și admirate cupluri din showbiz, se bucură împreună de o familie împlinită cu doi copii, însă, ca în orice cuplu, nu lipsesc geloziile.

Adela Popescu a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că a fost foarte geloasă la începutul relației cu Radu Vâlcan și, în plus, a avut destul de multe suspiciuni cu privire la trecutul lui amoros.

„Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relaţia. Radu avea un renume de mare Don Juan şi în clipa când am început să ne privim pe sub gene şi să ne dăm seama că între noi se naşte ceva, evident că primul gând a fost: „Dar oare nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui?  După, gata, îşi vede de drum mai departe”. Aşa că mi-am propus să nu mă afişez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine. Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător şi că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afişăm. Pornind de o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos şi natural. Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuşi să fie fideli, pentru că au văzut cum e în toate felurile şi au devenit imuni la complimente şi la replici de agăţat, trecând prin asta foarte des. În ceea ce îl priveşte pe Radu, care nu face excepţie, e în categoria bărbaţilor care a şi avut experienţe şi ştie ce vrea de la viaţă”, a dezvăluit vedeta Pro TV, pentru Libertatea.

Mai mult decât atât, cele două vedetele nu au coduri sau parole secretele la telefon și nici la e-mail după cum a susținut prezentatoarea TV.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: substantial.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata