ADDA şi Radu Bucălae, videoclip de milioane de dolari, pus în scenă la Te cunosc de undeva!

Pentru cea de-a şasea gală a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta le-a adus ADDEI şi lui Radu Bucălae un moment cu adevărat spectaculos, plin de culoare şi care to-peşte şi cele mai dure inimi, după cum au spus chiar prezentatorii Te cunosc de undeva!. Cei doi vor avea parte de o super transformare în Snoop Dogg şi Kathy Perry – California Gurls şi vor avea ocazia să aducă pe scenă un videoclip de milioane de dolari.

TCDU_gala 6
TCDU_gala 6

 

„Un moment fabulos! Să pui în scenă, la Te cunosc de undeva!, un videoclip care costă milioane de dolari, e fascinant!”, a declarat jurata Andreea Bălan imediat după prestaţia celor doi artişti. Chiar dacă rezultatul a fost un spectacol jucăuş, în spatele lui au stat şi de această dată foarte multă muncă, dar şi situaţii neprevăzute. „Am fost tras de păr într-un hal… nici nu vreau să îmi amintesc!”, îşi aminteşte Radu, care a avut nevoie de dreaduri pe un păr foarte scurt, în vreme ce ADDA a marcat şi ea o premieră: „N-am cântat în viaţa mea cu îngheţată şi bucăţi de ciocolată în gât!”, a dezvăluit artista. Pepe a completat imediat: „Asta înseamnă să că ai o voce rece, dar dulce!”.

 

Cum s-au descurcat cei doi cu cea mai nouă provocare venită din partea ruletei, dar şi momentele celorlalţi concurenţi vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Până atunci însă, îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a cincea gală pentru Premiul de Popularitate din marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata