ADDA şi Radu Bucălae, puşi în dificultate de coregrafie la Te cunosc de undeva!

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată chiar în Sâmbăta Mare, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o nouă serie de transformări spectaculoase şi momente artistice de excepţie, dar şi multe faze amuzante, ale căror protagonişti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.

Ironia ruletei au simţit-o din plin şi ADDA şi Radu Bucălae, cei cărora săptămâna trecută le-a jucat feste şi nu a vrut să le dezvăluie melodia până la antrenamente. Şi nu degeaba a fost atât de aşteptat momentul, căci le-a pregătit o transformare cu totul şi cu totul specială – OPUS – „Live is life”. Nu doar faptul că au aflat târziu piesa, ci şi coregrafia le-a dat mari bătăi de cap celor doi artişti, care s-au văzut nevoiţi să înveţe să facă roata pentru a putea performa pe scena transforming show-ului de la Antena 1.

„Roata mea e un triunghi, pe care îl arăt când intru în scenă așa!”, a glumit ADDA, care le-a mărturisit juraţilor că deşi şi-a dat tot interesul ca să reuşească să execute corect elementul acrobatic, nu a reuşit. „Pe mine m-a antrenat și soțul meu acasă… M-a antrenat și nepoțelul meu de cinci ani și tot n-a ieșit. M-au antrenat și mama, și soacra mea, nu se poate!”. Cum s-au descurcat ADDA şi Radu, dar şi colegii lor cu transformările din cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind show-ul sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Iar până atunci, îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a doua gală pentru Premiul de Popularitate, acordat în marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata