Adam Întunecatul a strâns fanii DC şi vedetele la avanpremiera exclusivă de la Cineplexx Băneasa

Cea mai așteptată producție DC Comics menită să revouționeze genul filmelor cu supereroi, „Adam Întunecatul/ Black Adam” cu Dwayne „The Rock” Johnson a strâns aplauzele zecilor de vedete prezente la avanpremiera exclusivă de marți, 18 octombrie, de la Cineplexx din Băneasa Shopping City.

Speak si Stefania
Speak si Stefania

La eveniment au participat solişti în vogă precum Dorian Popa, Speak și Stefania, Lino Golden și Amna, actori, sportivi, vedete de televiziune și radio precum Denis Ștefan, Rareș Năstase, Daniel Pavel, Andra Marinescu, Simona Țăranu, Dan Cruceru, Andrei Niculae, Vali Bărbulescu, Otniela, creatorul de modă Alin Gălățescu și mult apreciatul critic de film Irina Margareta Nistor.

Primele trei filme din seria „Matrix” vor fi difuzate de Warner TV în luna decembrie, în așteptarea celui de-al patrulea lungmetraj, „Renașterea/ Resurrections”, care va fi lansat în preajma Crăciunului.  Producțiile americane „Matrix/ The Matrix” (1999), „Matrix - Reîncărcat/ The Matrix Reloaded” (2003) și „Matrix - Revoluții/ The Matrix Revolutions” (2003) vor fi difuzate sâmbăta seara, începând cu 4 decembrie.  Scrise și regizate de Lana și Lilly Wachowski și produse de Joel Silver, primele trei filme ale francizei au generat încasări de peste 1,635 de miliarde de dolari la nivel global. Al patrulea va fi lansat de Warner Bros. pe 22 decembrie 2021.  Filmele descriu un viitor în care Pământul este dominat de o rasă de roboți ce au conștiință proprie generată de inteligența artificială creată în secolul 21.  Personajele principale sunt interpretate de Keanu Reeves (Neo), Laurence Fishburne (Morpheus) și Carrie-Anne Moss (Trinity).  Personajele și cadrul în care are loc acțiunea filmelor au fost explorate și
Amna si Majda

În „Adam Întunecatul”, unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului, Dwayne Johnson joacă rolul principal și devine antieroul preferat al fanilor universului DC, aducând pentru prima dată pe marele ecran povestea captivantă a originii personajului.

Dorian Popa
Dorian Popa

„Adam Întunecatul a intrat într-adevăr pe radarul meu când eram foarte tânăr”, povestește Dwayne Johnson. „Mi-au plăcut benzile desenate și am fost întotdeauna un copil DC. Am gravitat spre Adam Întunecatul pentru că era unul dintre puținii supereroi, ticăloși, antieroi – oricum ai vrea să-l cataloghezi – care avea pielea închisă la culoare și semăna cu mine.”, mărturisește el. „Adam Întunecatul este ceva care a făcut parte din ADN-ul meu și din sufletul meu de mulți, mulți ani.”

Daniel Pavel
Daniel Pavel

În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile absolute ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

Rares Nastase
Rares Nastase

Alături de Dwayne Johnson joacă Aldis Hodge (” O noapte în Miami”) în rolul lui Hawkman, Noah Centineo („Tuturor băieților pe care i-am iubit”) ca Atom Smasher, Sarah Shahi („Sex/Life”), Marwan Kenzari („Crima din Orient Express”), Quintessa Swindell („Voyagers”) ca Cyclone (“Mo”), Bodhi Sabongui („A Million Little Things”) și Pierce Brosnan (James Bond) în rolul Doctorului Fate.

Andrei Niculae
Andrei Niculae

Warner Bros. Pictures şi New Line Cinema prezintă o producție Seven Bucks/Flynn Co., un film de Jaume Collet-Serra, „Adam Întunecatul”. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment şi va avea premiera în cinematografele Cineplexx, dar şi din întreaga țară pe 21 octombrie 2022.

Arsene
Arsene

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie și al doilea cel mai important lanț de cinematografe pe piața românească. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia și Italia. În România deține deja cinci locații tip multiplex – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș – având în vedere o extindere a portofoliului cu alte noi locații în viitorul foarte aproiat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata