Actorul din Saved by the Bell, Dustin Diamond, a murit la 44 de ani

Actorul din Saved by the Bell, Dustin Diamond, a murit de cancer, a declarat reprezentantul său. Bărbatul de 44 de ani a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Samuel „Screech” Powers în popularul sitcom american din anii ’90 despre un grup de prieteni din liceu și directorul lor.

El a finalizat recent o primă rundă de chimioterapie după ce luna trecută a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Starea sa s-a deteriorat rapid în ultima săptămână, a spus agentul Roger Paul.

„Dustin nu a suferit. Nu a trebuit să se stingă scufundat de durere. Pentru asta, suntem recunoscători”, a spus el luni.

Saved by the Bell a funcționat timp de patru sezoane din 1989 până în 1993 și a fost un serial de succes la nivel mondial. Dragoste pe ecran Co-vedetele au adus un omagiu.

Mario Lopez, cunoscut fanilor spectacolului sub numele de AC Slater, a spus: „Dustin, îmi va fi dor de bărbatul meu. Fragilitatea acestei vieți este ceva ce nu trebuie luat niciodată de la sine înțeles. Rugăciunile pentru familia ta vor continua.”

Tori Spelling, care a jucat în câteva episoade alături de Diamond, l-a descris ca fiind „o icoană pentru mine, personal și profesional”, în timp ce ea și-a amintit că el era prima ei dragoste pe ecran.

Mark-Paul Gosselaar, care a jucat rolul lui Zack Morris, a scris pe Twitter că Diamond a fost „un adevărat geniu comedian” și Salvat de starul Bell, Dustin Diamond moare la 44 de ani, a spus că „îi vor lipsi acele scântei crude și strălucitoare pe care numai el a fost capabil să le producă”.

Tiffani Thiessen, care a interpretat-o ​​pe Kelly Kapowski, a postat că a fost „profund întristată” de știri.

„Viața este extrem de fragilă și este ceva ce nu ar trebui să luăm niciodată de la sine. Dumnezeu să-l primească pe Dustin”, a scris ea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata