Actor din întâmplare! Ovidiu Niculescu, artistul care îi da viață personajului Viorel din serialul de comedie “Strada Speranței”, la Kanal D, face dezvăluiri inedite

Ovidiu Niculescu, cel care îl interpretează magistral pe Viorel Teodorescu, în serialul “Strada Speranței”, difuzat în fiecare seară de weekend, la Kanal D, este un actor complet. Cunoscut și prin rolurile interpretate în producții precum “6.9 on Richter Scale”, “A Good Man”, “Filantropica” sau “Dead în Tombstone”, Ovidiu Niculescu mărturisește că actoria nu a fost prima lui opțiune în alegerea carierei.

Orientat, încă din adolescență, spre științele exacte, acesta a excelat în matematică și fizică, fiind olimpic, însă soarta a avut alte planuri legate de drumul lui profesional.

Viața este o suma de întâmplări. Poți fi stăpân peste ceea ce alegi, dar nu și peste soartă. Așa a fost să fie. Am zic că încerc o dată la Actorie, se dădea examen înainte, și apoi la Arhitectură. Întâmplarea a făcut să întru din prima la Actorie și astfel viața mea s-a dus de la olimpic la matematică, fizică într-o cu totul altă zona. În timp, mi-am dat seama că această zona este cea care mă împlinește cel mai tare. Meseriile artistice nu le alegi, te aleg ele pe ține. Nu am visat de mic să ajung actor, a fost o întâmplare fericită a vieții mele”, a povestit Ovidiu Niculescu.

În serialul “Strada Speranței”, difuzat la Kanal D, sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, Ovidiu Niculescu îl interpretează pe Viorel, soțul Miei (intepretată de Monica Anghel), un interlop de cartier, care se ocupă de afaceri ilegale mărunte. Deține un service auto sub umbrela căruia face comerț cu piese auto uzate și contrafăcute. El coordonează cuplul Veveriță-Ciocan, angajații lui. Practic ei sunt stăpânii cartierului din punctul de vedere al activităților infracționale de calibru mic. Viorel este un individ conflictual, care nu se înțelege bine cu nimeni. Dacă apare undeva un sâmbure de ceartă între vecini, precis este și el pe acolo.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata