Activități distractive de lockdown pe care să le desfășori cu familia și prietenii

 Simțiți că v-ați epuizat toate opțiunile de divertisment în timpul blocajului și în toată această perioadă de stat în casă? Nu vă temeți, există încă numeroase evenimente virtuale distractive pe care probabil nu le-ați încercat încă. Am adunat câteva lucruri online interesante de făcut pentru a vă umple zilele chiar dacă nu puteți ieși din casă, de la vizionarea unui film bun până la învățarea unei noi abilități. Acum întrebarea este, pe care să le încercăm mai întâi?

Joacă un Escape Room … acasă

Cine a spus că nu poți juca un escape room din confortul propriei case? Luați-vă prietenii, familia sau colegul de cameră (până la 8 jucători) și încercați patru camere de evacuare online, inclusiv CSI Stranglehold, Sherlock Holmes, Mansion Impossible și Mainstage Mayhem. Folosind o serie de fișiere audio și video, echipa dvs. va trebui să lucreze contra cronometru pentru a rezolva o serie de puzzle-uri.

Puneți-vă abilitățile de gătit la încercare cu o rețetă nouă

De ce să nu petreci timpul încercând un fel de mâncare nou gustos? Indiferent dacă doriți mâncăruri vegetariene, vegane, din carne sau din pește, există o mulțime de rețete de încercat online. În plus, iubitorii de mâncăruri pot beneficia de o încercare gratuită de 30 de zile la Results Wellness Lifestyle, aplicația de fitness și wellness fondată de fosta vedetă TOWIE, Lucy Mecklenburgh. 

Cursul de cocktail

Cu toată lumea care învață noi abilități în acest moment, de ce să nu încercați prepararea de cocktailuri? Goat in Chelsea organizează cursuri virtuale în fiecare vineri, care se concentrează pe ceva nou în fiecare săptămână. În timpul orei de 90 de minute, proprietarul Steve va demonstra cum să facă patru cocktailuri și să răspundă la orice întrebare – și nu există nicio limită a numărului de adulți dintr-o gospodărie care se pot alătura!

Participă la un antrenament online

Pionieri ai acestui nou antrenament bazat pe anduranță, Karve este un studio londonez care urmează să se deschidă pe Kensington High Street la începutul anului 2021. În timp ce rămânem în interior în această iarnă, noul brand de fitness născut în blocare și-a adaptat inteligent oferta online cu lansarea recentă din programul lor online de antrenamente On Demand.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata