A fost lansat albumul de aniversare a 5 ani de la Goodbye & Good Riddance de la Juice WRLD

A fost lansat albumul de aniversare a 5 ani de la Goodbye & Good Riddance, de la Juice WRLD. Această lansare include două piese noi nelansate, „Glo’d Up” și „No Good”, care au fost înregistrate în aceeași perioadă în care Juice WRLD a înregistrat albumul original Goodbye & Good Riddance.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/GAGR5YAEPR
Pentru a sărbători lansarea a 5 ani, The 999 Club, în parteneriat cu NTWRK, este încântat să anunțe un pop-up special în onoarea aniversării a 5 ani de la albumul al lui Juice WRLD „Goodbye & Good Riddance”. Această experiență captivantă îi va captiva pe fani cu produse exclusive, colaborări incitante, lansări muzicale noi și filmări nemaivăzute până acum . Evenimentul pop-up va avea loc în perioada 19-21 mai, între orele 11:00 și 19:00, la 433 N Fairfax Ave din Los Angeles, CA 90036. „Suntem incredibil de încântați să comemorăm aniversarea a 5 ani de la monumentalul album Juice WRLD, „Goodbye & Good Riddance”, prin această experiență pop-up captivantă”, spune Peter Jideonwo, managerul Juice WRLD. „Acest eveniment îi va aduce pe fani mai aproape de arta lui Juice WRLD, permițându-le să-și celebreze moștenirea în timp ce ascultă muzică nouă, explorează colaborări exclusive și se cufundă în lumea lui captivantă.”
În aprilie 2020, mama lui Juice, Carmela Wallace, a anunțat înființarea Live Free 999 Fund, care primește sprijin suplimentar prin Grade A și Interscope Records, pe lângă donațiile individuale. Fondul Live Free 999 onorează moștenirea fiului ei sprijinind tinerii în luptele lor, făcând acest lucru cu dragoste, bucurie și onestitate emoțională.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata