A fost infectat cu Covid, dar n-a spus nimănui! Tik-Tokerul Dragoș Popa povestește despre experienta!

A fost infectat cu Covid, dar n-a spus nimănui! Dragoș Popa, urmărit de peste 80 de mii de români pe TikTok, a ieșit recent din izolare și a anunțat printr-un story pe Instagram ce s-a întâmplat cu el în ultimele săptămâni. La o discuție cu echipa noastră, Dragoș Popa a povestit cum s-a întâmplat totul.

Bravonet: Cum ai aflat că ai fost infectat?

Dragos Popa: Am simțit că ceva nu este în regulă și m-am programat la acea testare PCR. Ar fi trebuit să plec și din țară și probabil oricum ar fi fost nevoie de test, dar principalul motiv a fost că nu m-am simțit bine. Am făcut testul la maternitatea din Brașov unde a fost totul profesional din partea echipei medicale, dar uite că răspunsul nu a fost unul fericit pentru mine.

dragos popa
dragos popa

De ce ai evitat să spui despre Covid?

Nu am spus public până acum despre această problemă pentru a nu-i îngrijora pe cei din jur și pentru a evita o serie de apeluri telefonice pe acest subiect. Totuși, sunt multe persoane care mă revăd după mai bine de două săptămâni și prima întrebare care mi se adresează este cea referitoare la izolare și covid. Deși am evitat să spun, tot nu scap de întrebări, așadar prefer să confirm subiectul pentru toți cei care îmi urmăresc activitatea.

Ai simțit aceleași simptome conform celor descrise de specialiști?

Da, dar a fost o formă ușoară. A debutat cu simptome de răceală, nas înfundat, usturime în gât și durereri de cap în primele două zile. După care mi-am pierdut treptat mirosul și gustul. După o săptămână în care nu am mai simțit nimic altceva, au apărut stări mai puțin plăcute și temperatură pentru alte 3 zile și cam asta a fost tot. Sunt norocos pentru că am avut o formă ușoară!

dragos popa creator de continut
dragos popa creator de continut

Ai fost printre cei sceptici în privința virusului?

Niciodată! Chiar pot spune că mă irită când aud sau citesc pe rețelele media faptul că încă mai sunt oameni care nu cred în acest virus și mai rău, nici nu vor să respecte cele impuse pentru binele tuturor. Sunt și mulți colegi artiști care încă nu vor să accepte faptul că virusul există și își face de cap cu sănătatea noastră. Îi îndemn pe toți să respecte măsurile impuse de autorități pentru că specialiștii sunt cei în măsură să ne indice cum să procedăm în situația asta grea prin care trecem.

sportivul dragos popa
sportivul dragos popa

Dragoș Popa s-a nascut pe 22 mai 1994 in Zărnești, România si este artist, formator, jurnalist, coordonator artistic, iar în ultima perioadă a produs conținut educativ în limba română pentru TikTok, una dintre cele mei accesate platforme cu conținut divers. Este un tanar care s-a apucat de sport si s-a dezvoltat frumos.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata