9 scuze ca să rămâi SINGLE

Toți din jurul tău se cuplează, postează pe Facebook fotografii în care se sărută, își dau check in prin locuri romantice etc. Toată lumea pare că e într-o relație și te întreabă de ce nu ești și tu. Dacă nu ești pregătit/ă pentru așa ceva sau dacă pur și simplu nu ai chef, iată ce le poți răspunde:

 

Nu-mi place să-mi împart patul

Somnul e printre cele mai importante lucruri din viața mea, așa că e important să mă odihnesc cum trebuie noaptea. Nu vreau să împart patul meu cu altcineva, indiferent dacă mă ține în brațe sau nu. Am nevoie de spațiu!

 

Nu vreau să-ți cunosc familia

Sunt convins/ă că ai tăi sunt super de treabă, dar sunt ai tăi, nu ai mei. Nu văd niciun motiv pentru care ar trebui să-i cunosc. În plus, m-aș simți incomod în mijlocul unor străini. Nu, mulțumesc!

 

Nu vreau să-mi cunoști TU familia

E familia mea, ce să cauți tu în ea? Fiecare cu neamul lui, ăsta-i principiul după care mă ghidez eu în viață.

 

Vreau timp pentru mine

Poate eu am chef să citesc o carte sau să urmăresc în serial când tu vrei să ieșim în oraș. Vezi, asta ar fi o problemă. Am nevoie de puțină intimitate din când în când, să petrec timp doar eu cu mine însumi/însămi și nu sunt dispus/ă să sacrific asta de dragul unei relații.

 

Ies în oraș cu cine vreau

Nu accept să-mi spună nimeni cu cine să ies și cu cine nu. Gașca mea, deciziile mele. Decât să aud că nu-ți place anturajul meu și să mă pui să aleg între tine și prieteni, mai bine zic ,,pas”.

 

Nu mă pricep la decizii importante

Îmi ia o oră să mă hotărăsc doar ce vreau să mănânc la prânz. Iau în calcul toate variantele posibile, ajung la o concluzie, după care mă răzgândesc. Dacă mi-e greu să iau până și o decizie gastronomică, îți dai seama cum ar fi să hotărăsc lucruri într-o relație.

 

Nu am nevoie de altcineva în afară de BFF

Cea mai bună prietenă a mea / cel mai bun prieten al meu îmi oferă deja tot ce am nevoie: atenție, înțelegere, dragoste, respect. Nu lipsește nimic din viața mea, așa că de ce mi-ar trebui o relație amoroasă?

 

Nu am timp de așa ceva

Trezește-te, mănâncă, du-te la școală, întoarce-te acasă, fă-ți temele, culcă-te și apoi ia-o de la capăt. Am un program ridicol de încărcat în care nu e loc să înghesui vreo relație serioasă.

 

Nu sunt o persoană romantică

Nu mă topesc îmbrățișările, săruturile pasionale nu mă ung pe suflet și vorbele dulci mă fac să vomit. Romantismul pur și simplu nu e pentru mine!

 

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata