7 trucuri care te vor face să îți iubești iPhone-ul și mai mult

Te mândrești cu iPhone-ul din buzunar, îl consideri cel mai bun telefon din lume și nu l-ai schimba nici în ruptul capului. Pare greu de crezut, dar gadget-ul tău poate face chiar mai multe decât știi. Următoarele trucuri te vor face să-ți iubești iPhone-ul și mai mult:

Reîncarcă-i bateria mai repede

Dacă trebuie să pleci de acasă repede și nu prea mai ai baterie la telefon, există o soluție ,,extremă”. Activează ,,airplane mode” și energia va crește mult mai repede ca de obicei!

 

Verifică Twitter-ul fără să intri pe Twitter

Foto: adambarrell.com

Nu e nevoie să deschizi aplicația de Twitter pentru a răsfoi cele mai noi tweet-uri! Pur și simplu întreab-o pe Siri ,,What’s X Saying?” și îți va afișa o listă cu cele mai noi postări (înlocuiește X cu profilul care te interesează).

 

Undo prin scuturare

undo

 

Indiferent că scrii un SMS, un e-mail sau o postare pe vreo rețea de socializare, poți șterge tot textul dintr-o lovitură dacă nu-ți place cum sună. Nu trebuie decât să-ți scuturi iPhone-ul și te va întreba dacă ești sigur/ă că asta vrei!

 

Află când ai trimis/primit SMS-urile

284ac70e178c91eee2fe644d138d4bf1.600x

 

Poți afla ora exactă la care ai primit sau trimis SMS-uri! Intră în conversație și swipe-uiește ca în GIF-ul de mai sus!

 

Fă o mulțime de poze dintr-o apăsare

iphone picture

Poate vrei să pozezi de mai multe ori același lucru, ca să alegi la sfârșit cadrul cel mai bun. Nimic mai simplu! Ține apăsat butonul ,,Capture” din aplicație și vei fotografia la foc automat!

 

Un alt mod de a face poze

iphone volum

Apropo de fotografiat, poți face asta nu doar prin butonul ,,Capture”. Încearcă să apeși butoanele de volum (din lateral) și va avea același rezultat!

 

Complică-ți parola!

Codul de patru caractere nu îi oferă telefonului cine știe ce protecție. Poți alege o parolă mai lungă așa: Settings > General > Passcode Lock. Debifează Simple Passcode. Acum poți seta un cod adevărat!

 

Care e cel mai util pentru tine?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata