in

7 semne că ești într-o relație stabilă și de lungă durată

Când ești îndrăgostit/ă, te simți cel mai fericit om din lume și nu vrei decât să fii lângă persoana dragă. Dar cum îți dai seama dacă relația are un viitor? Iată câteva semne că ești într-o relație stabilă și de lungă durată:

Nu aveți secrete

E OK să-i ascunzi partenerului lucruri mărunte, cum ar fi că are pantofi urâți sau că s-a îngrășat cu câteva kilograme. Dar când e vorba despre lucruri importante, nu trebuie să ai secrete față de persoana iubită. Dacă îi spui totul despre tine și te acceptă așa cum ești, e un semn că ține la tine cu adevărat.

 

Vă spuneți tot ce gândiți

Comunicarea e cheia unei relații fericite. Vorbind despre toate fleacurile care vă trec prin minte, ajungeți să vă cunoașteți reciproc foarte bine. În plus, e un semn că vă simțiți confortabil împreună și că nu aveți rețineri unul față de celălalt.

 

Toată lumea vă invidiază

În afara cazului în care jucați teatru în public, lumea își dă seama dacă sunteți fericiți sau nu împreună. E de ajuns să fii surprins aruncându-i o privire drăgăstoasă iubitului/iubitei și te-ai dat de gol. Dacă cei din jur vă felicită și vă invidiază pentru relația vostră perfectă, e un semn foarte bun.

 

Petreceți timp împreună, dar și separat

Deși petreceți mult timp împreună și vă simțiți bine în momentele respective, fiecare trebuie să se bucure din când în când și de puțină ,,libertate”. El să iasă cu băieții la un film, ea cu fetele la shopping – e un ingredient pe care trebuie să-l presari din când în când în rețeta relației perfecte. Dacă așa stau lucrurile, nu vă veți plictisi prea curând unul de celălalt.

 

Vă respectați reciproc

Respectul e esențial într-o relație. Asta înseamnă, în mare, să nu-ți bați joc de partener în niciun fel. Să-l tratezi la fel cum vrei și tu să fii tratat/ă. Fără jigniri, fără batjocură, fără răutate. Dacă nu există momente în care iubitul/iubita te face să te simți prost, sunteți pe calea cea bună.

 

Aveți încredere unul în celălalt

E normal să fii gelos/geloasă uneori. Asta derivă din posesivitate, iar posesivitatea provine la rândul ei din iubire. E o dovadă a faptului că ții la persoana de lângă tine și că nu vrei s-o pierzi. Totuși, gelozia exagerată sau nemotivată e foarte dăunătoare. Trebuie să ai încredere în partener fără să-l monitorizezi sau să-i dai o listă de interdicții. Dacă iubirea e reciprocă, nu ai de ce să îți faci griji.

 

Râdeți mereu

Nu e nevoie ca iubitul/iubita să fie stand-up comic pentru a te face să râzi. Dacă este hilar/ă din fire, ăsta e un bonus. Dar iubirea adevărată e o premisă suficientă pentru a vă simți bine împreună și a vă distra mereu.

 

Foto: shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 lucruri pe care mama le va face întotdeauna pentru tine

Ce spune poziția de dormit despre relația voastră