7 lucruri pe care le faci ACUM și le vei regreta amarnic LA BĂTRÂNEȚE

Fumezi, bei, faci sex neprotejat. Stilul tău de viață e cât se poate de cool și nu regreți nimic… încă! O să-ți amintești la bătrânețe de zilele astea și vei regreta următoarele obiceiuri:

 

SEXUL NEPROTEJAT

Ți-ai început viața sexuală și o faci neprotejat? Foarte tare! E ocazia perfectă să faci un copil pe care nu ai cum să îl crești, având în vedere că nu ești încă independent/ă financiar. Dar nu-ți face griji, iubitul/iubita va rămâne alături de tine GARANTAT! Nu există niciun motiv pentru care un adolescent/o adolescentă ar fugi de o responsabilitate colosală care i-ar compromite anii de tinerețe. Îți vei da seama la bătrânețe că a fost o greșeală imensă, poate cea mai mare pe care ai făcut-o vreodată. Asta dacă vei apuca bătrânețea având în vedere riscul contaminării cu boli prin transmitere sexuală.

LENEA

Ți-e lene să te speli pe dinți? E o pierdere totală de timp! N-ai de ce să te gândești acum la milioanele pe care o să le cheltuiești la dentist sau la proteza dentară care o să-ți pice din gură de fiecare dată când muști dintr-un măr.

 

VITEZA

De-abia aștepți să dai de permis și să-ți dezlănțui caii putere pe bietele șosele românești. Adrenalină la greu, plus faptul că-ți impresionezi prietenii – la asta se rezumă totul, nu? Cu atitudinea asta, vei ajunge să ,,bagi viteză” doar din scaunul cu rotile (dacă ai norocul să ajungi măcar într-unul).

 

BĂUTUL

Îți place să dai pe gât câte un shot-două-trei-patru la petreceri? Să bei până nu mai știi de tine? Party hard! Poți s-o ții tot așa până în ziua când ficatul tău va pune piciorul în prag.

 

FUMATUL

Te-ai apucat de fumat? Cool! E o ocazie bună să socializezi cu gașca de șmecherași a școlii și să impresionezi sexul opus. Așa consideri acum, nu? Îți vei schimba părerea în timp și îți vei trage palme în momentul în care începi să-ți scuipi plămânii.

 

BULLYING-UL

Ai vreun coleg pe care toată lumea îl batjocorește? Nu faci nimic ca să-l ajuți sau chiar contribui și tu la terorizarea lui? Totul e amuzant, până auzi la știri peste câțiva ani că a ajuns criminal în serie și că numele tău e pe lista lui neagră.

 

IGNORANȚA

Adori să citești! Etichetele hainelor, mesajele de pe tricouri, ingredientele de pe spatele cutiei de cereale, meniul de la restaurant etc. Când vine vorba de școală, bleah! Cui îi pasă de ,,Ion”, ,,Enigma Otiliei” sau de literatură în general? Literatura e pentru fraierii fără viață, nu-i așa? Știi vorba aia: ,,Iei, nu iei bacul, e locuri de muncă pentru toată lumea!”. Te așteaptă o carieră strălucită de shaormar și o pensie pe măsură!

 

Tu ce obiceiuri bifezi de pe lista asta?

 

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata