7 lucruri pe care FETELE le fac și BĂIEȚII nu le înțeleg

Fetele nu sunt cele mai transparente ființe din lume. Uneori trebuie să fii un adevărat ghicitor de gânduri pentru a le înțelege, dar chiar și atunci ai rămâne buimac de ideile care le trec prin minte. În timp ce lor li se par normale următoarele lucruri, băieții nu le vor înțelege niciodată:

 

1. Sunt atente mereu la detalii

Mai mult decât atât: fetelor nu le scapă ABSOLUT NIMIC. Dacă băiatul are tricoul un pic șifonat, dacă nu s-a pieptănat în dimineața respectivă sau dacă și-a cumpărat o pereche nouă de adidași, fata va observa INSTANT. Până și Sherlock Holmes ar fi invidios pe un asemenea spirit de observație. De cealaltă parte, un băiat își dă seama (în cel mai fericit caz) că fata s-a tuns, dar numai dacă e o trecere bruscă – de la păr lung până-n pământ la tunsoare periuță.

2. Nu uită niciodată

,,Ții minte când ai întârziat la întâlnire acum 6 luni?” / ,,Parcă…” / ,,Era 14 ianuarie. Trebuia să ne vedem în parc la 15:30, iar tu ai ajuns la și 48!”. O fată nu uită niciodată când îi greșești și va invoca adesea trecutul într-o ceartă. Băiatul nu poate decât să rămână mască la precizia memoriei ,,adversarei”.

3. Merg la baie împreună

O fată se duce la baie singură doar atunci când nu e nicio prietenă lângă ea. În rest, e bine știut faptul că fetele merg întotdeauna în grup la toaletă. Băieții nu pot decât să-și dea cu părerea în privința motivului (Vor să se pozeze? Ne bârfesc acolo? Una îi ține poșeta celeilalte?).

4. Geanta este un abis fără fund

Toate lucrurile din casă încap perfect în geanta unei fete, indiferent cât de mică e. Culmea e că fetele știu întotdeauna unde să caute, atunci când scotocesc după ceva anume. Pune un băiat să găsească ceva în toată grămada aia și te va apuca bătrânețea!

5. Își plănuiesc nunta încă din copilărie

,,Fețele de masă vor fi albe, decorul va consta în crizanteme, eu voi fi îmbrăcată într-o rochie nu știu cum croită nu știu în ce fel și le voi invita pe X, pe Y, pe Z, pe…”. O fată știe exact cum va decurge nunta ei cu zeci de ani înainte ca aceasta să aibă loc. Are pregătit în minte întregul eveniment pas cu pas și nu e dispusă să negocieze prea mult. De cealaltă parte, băieții preferă să trăiască în prezent și să lase grijile de acest gen pe ziua de mâine. Iar mâine fac la fel.

6. Devin alte persoane când sunt pe stop

Băieții nu vor putea înțelege vreodată cum sau de ce trec fetele de la o stare la alta, o dată pe lună. De ce râd în secunda unu și plâng în secunda doi. De ce le apucă brusc pofta de dulciuri sau de ce critică și, imediat după, îmbrățișează drăgăstos. Ce-i drept, nici fetele nu înțeleg pe deplin această transformare, dar nici nu țin morțiș să fie înțelese. Vor doar să fie acceptate. Și să le fie făcute toate poftele în perioada respectivă. Și tot restul lunii.

7. Adoră shopping-ul

Mersul la cumpărături este un hobby pentru majoritatea fetelor. Altele se refugiază în shopping atunci când sunt deprimate sau stresate. În orice caz, rar întâlnești o fată care să nu adore să se plimbe din vitrină în vitrină, luând la rând întreg mall-ul Băieții nu înțeleg această pasiune. Când vine vorba să-și cumpere ei ceva, se duc direct unde au nevoie, plătesc și pleacă. Scurt și la obiect.

 

Cum explicați lucrurile astea?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata