7 coafuri potrivite pentru primăvara aceasta

Pentru că primavara este anotimpul când toate femeile trebuie să fie frumoase și proaspete… am apelat la Raluca Anghel, unul dintre cei mai cunoscuți hair-styliști & specialiști în colorimetrie din România, pentru a ne recomanda cele mai actuale și ușor de făcut acasă coafuri.

Accesorii din belșug

Încorporarea accesoriilor în coafuri poate ridica aspectul la nivelul de stil perfect elaborat. Puteți atașa accesoriile la un coc prins lejer, de bucle lejere sau de ce nu, accesoriile preferate aplicate pe un păr lung și neted. Ele dau o notă de eleganță și evidențiază un stil aparte. Este o alegere perfectă pentru o seară romantică.

Coada de cal

Elegantă și ușor de făcut, coada de cal este o coafura clasică pentru viața de zi cu zi, dar crearea ei într-un mod elaborat îți poate transforma întregul Look. Trebuie pieptănate cu atenție firele rebele, astfel încât la final să devină foarte finisată. Este o opțiune foarte bună pentru o zi de muncă, la birou, spre exemplu.

coafaura
coafaura

Păr lung, drept, neted

O estetică îndrăzneață și creativă pentru părul lung a fost propusă pentru anul acesta în prezentarea de modă Valentino. Un păr extrem de lung, drept și neted a făcut un model foarte înalt să exprime delicatețe și feminitate.

Coc micuț, prins la baza gâtului

Cocul mic, prins la baza gâtului, este adevărata traducere a eleganței și minimalismului. Ne pune în valoare trăsăturile feței și conturul. Acesta poate fi alegerea perfectă atunci când avem o tunsoare medie sau un fir de păr mai subțire.

coafura 2021
coafura 2021

Gel și cărare pe mijloc

Coafurile cu gel și cărare pe mijloc aduc o notă de strălucire. Partea cu adevărat bună este că se realizează foarte ușor acasă, folosind un gel sau un strat generos de spray hidratant pentru strălucire. Doar pieptănați bine părul, cu o perie deasă, după efectuarea cărării.

Bob-ul – eternul chic

Clasicul bob, care a făcut furori în anii ’90, continuă să rămână în tendințe. Am văzut această coafură realizată de coaforul Guido Palau pentru prezentarea de modă Prada de anul acesta. Mi-ar plăcea să le văd pe cele mai îndrăznețe dintre noi cu această coafură la festivalurile de anul acesta. Bob-ul este recomandat celor cu părul ondulat sau drept, dar niciodată celor cu părul fin.

Comeback-ul anilor ‘70

Tunsorile texturate împreună cu un spray cu apă de mare și pudră de volum formează un stil dezordonat, relaxat și permit părului nostru să aibă onduleuri naturale. Este un stil pe care îl recomand atunci când mergeți la malul mării și umezeala nu vă permite să aveți o coafură cuminte și finisată.

Pixie pentru cele mai îndrăznețe

O tunsoare pixie funcționează pentru acelea dintre voi care vă doriți un aspect îngrijit cu un efort redus pentru întreținere acasă. Ai nevoie de ceva ceară și poate puțin coafat cu placa în zona de top, unde părul este păstrat mai lung. Este o tunsoare și coafură pentru persoanele mai îndrăznețe, care își evidențiază stilul și printr-un make-up corect și bijuterii din belșug.

Valuri-valuri

Waves-urile rămân printre favorite și primăvara aceasta. Acestea pot fi lejere sau mai strânse și pot fi chiar și finisate. Se pot realiza cu ajutorul unui ondulator conic sau placă și pot fi finisate cu ceară ori cu un produs pentru texturare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata