7 activități FUN de cuplu pentru zilele ploioase

Aveți de gând să petreceți toată ziua împreună, dar ploaia face tot posibilul să vă dea peste cap planurile. Nu vă lăsați descurajați! Iată câteva activități distractive pentru zilele mohorâte:

Filme la foc automat

Luați-vă popcorn, suc și… să-nceapă maratonul! Puteți să vă umpleți ziua urmărind cap-coadă seria Harry Potter (durează 19 ore și 40 de minute în total). Sau, de ce nu, Lord of the Rings. Aveți de unde alege.

 

Jocuri de societate

O zi ploioasă e scuza perfectă să scoți de la naftalină ,,Scrabble-ul” sau ,,Monopoly”. După ce vă plictisiți de astea, merge și niște ,,Nu te supăra, frate” sau ,,Battleships”. Când rămâneți fără jocuri, aveți varianta de urgență ,,Fazan”.

 

Gătiți împreună

Nu e nevoie să fiți masterchefi pentru a vă distra în bucătărie. Căutați o rețetă simplă pe Google (de preferat, una care să presupună ingrediente pe care le aveți deja în frigider, ca să nu fugiți prin ploaie până la alimentară). Distrați-vă experimentând, dar încercați să nu incendiați casa!

 

Faceți baie împreună

Baia în cuplu presupune mult mai mult decât frecat cu gel de duș, spălat pe cap și clătit. E o activitate romantică, pasională, un moment intim pe care îl savurați la intensitate maximă.

 

Dansați în ploaie

Dacă vă îmbrăcați bine (ca să nu răciți), puteți da o fugă până afară și să dansați prin băltoace. Sună stupid, dar poate fi mai distractiv decât îți închipui, dacă ești cu persoana potrivită.

Mergeți la o sală de jocuri

Bowling, ping-pong, biliard – alegeți jocul care vă place cel mai mult sau luați-le pe rând! Sala de jocuri e locul perfect în care să uiți de vremea urâtă și să te distrezi cu iubitul/iubita.

 

Jucați-vă pe calculator

Alegeți ceva care se poate juca în doi (FIFA, Counter Strike etc.) și LET THE GAMES BEGIN! Competiția o să devină atât de încinsă, încât nici n-o să vă dați seama cum trece ziua. Timpul zboară când te distrezi!

 

Voi ce faceți când plouă?

 

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata