6 stări prin care treci când nu ți se răspunde la un mesaj

Nu există nimic mai frustrant pe lume decât să trimiți un mesaj și să nu primești răspuns. Sau să-l primești după secole de așteptare. Dacă ești îndrăgostit/ă de persoana căreia i-ai scris, treci prin următoarele stări:

 

1. Panica

Nu-ți vine să crezi că ai avut curaj să-i scrii! Recitești mesajul de zeci de ori, asigurându-te că totul sună bine. F*ck, oare ar fi fost mai bine dacă formulam altfel? e una dintre multele problemele pe care ți le faci.

 

2. Anxietatea

Îți rozi unghiile așteptând un răspuns. Ceasul parcă ticăie mult mai lent decât de obicei, iar secundele trec de parcă-s minute.

 

3. Paranoia

În stadiul ăsta, îți trec prin cap gânduri de genul: Doamne, sigur a citit mesajul, dar nu vrea să-mi răspundă! sau E clar că am dat-o în bară! S-a terminat!

 

4. Indignarea

Nu ți se pare normal să nu-ți fi răspuns până acum. Dacă a fost ceva deranjant în mesajul tău, măcar să aibă bunul simț și să ți-o zică!

 

5. Furia

Deja ai început să scuipi flăcări. Te simți batjocorit/ă și îți vine să trântești telefonul. Nu-i mai trimit în viața mea vreun mesaj. EVER!

 

6. Euforia

BZZZZZ! face telefonul, anunțându-te că ai primit un mesaj. În sfârșit! Răspunsul începe de regulă cu Scuze, dormeam sau Sorry, aveam telefonul la încărcat. Deci ĂSTA era motivul pentru care nu-ți scria! Toate grijile și sentimentele negative se risipesc instant și sunt înlocuite cu euforie. Răspunzi la rândul tău și conversația își urmează cursul firesc.

 

Te regăsești în descriere?

 

Foto: imgkid.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata