6 mesaje pe care nu ar trebui să i le trimiți niciodată partenerului tău

Îi dai mesaj și îi spui că îl iubești sau îl întrebi cât mai întârzie la bere cu băieții? Fii atentă, este o mare diferență între modul în care îți alegi cuvintele în mesajele care îl vizează pe partenerul tău ca și destinatar.

Uite 6 exemple de sms-uri pe care nu ar trebui să i le trimiți nici măcar o dată iubitului tău, conform relatii.net

1. ”Ursuleţ, pisoi, dulceaţă etc.”

2. ”Mă duc la o petrecere, nu-mi scrie, voi fi ocupată.”

Ție ți-ar plăcea să primești un astfel de mesaj? Și la ce te duce cu gândul? Cu siguranță această atitudine nu va plăcea nimănui. La un moment dat sau altul, un astfel de mesaj îl va face să se irite foarte tare.

3. ”Eşti atât de plictisitor şi enervant!”

Criticile primite din partea persanei dragi, mai ales atunci când sunt exprimate printr-un sms, sună mai degrabă ca o lovitură sub centură. Poate că sunt cuvinte aruncate pe drept, însă față în față trebuie să discutați aceste lucruri, pentru a-i spune care este motivul acestei atitudini.

4. ”Dacă nu-mi răspunzi chiar acum, ne despărţim!”

Este greșit să îți ameninți partenerul cu încheierea relației, din cauza unui motiv minor ca acesta. Poate chiar este ocupat sau nu a auzit pur și simplu mesajul. O asemenea amenințare l-ar putea determina chiar pe el să rupă relația cu tine.

5. ”Mă iubeşti tare?”

Să nu te mire dacă bărbatul se va ”aprinde” din cauza acestui mesaj. Asemenea întrebări nu fac decât să enerveze bărbaţii.

6. ”De ce nu-mi răspunzi?”

Pot fi mai multe motive pentru care iubitul tău nu îți poate răspunde în acel moment. De asemenea, cu toții avem nevoie de câteva momente singuri, cu gândurile noastre. Dacă îl stresezi cu mesaje și mai mult, ai pretenții, riști să îl indispui serios.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata