in ,

6 Activități pe care le poți face în această perioadă de carantină

În perioada ce urmează vom avea de stat ceva mai multe zile în casă, motiv pentru care îți sărim în ajutor cu 6 activități pe care le poți face.

1. Acordă-ți timp ție

În asemenea momente prin care cu toții trecem, nu trebuie să uităm de cel mai important lucru, și anume să avem grijă de noi. De aceea, poți să îți creezi și aplica o mască pentru față, să faci o baie cu cât mai multă spumă sau chiar să meditezi. Chiar dacă sunt lucruri mici, este important să faci orice crezi că îți va plăcea sau te-ar putea relaxa.

2. Încearcă board games

Cu siguranță până acum ai mai încercat diverse jocuri de societate, cum ar fi Monopoly, Activity, Scrabble, Uno, Catan, Alias, deci nu ar strica să le mai dai încă o șansă și să te destinzi și în timpul pe care ți-l petreci alături de familia ta, acasă. Este o șansă prin care poți să îmbunătățești și mai mult relația pe care o ai cu persoanele dragi.

3. Citește o carte, două, trei…

Uite că a venit și momentul în care ai și tu timp să începi o carte și să o duci la bun sfârșit, căci, ce-i drept, până acum nu ai avut suficient timp să citești, sau să duci la bun sfârșit o carte. Este încă o modalitate de a te relaxa și de asemenea, poți să faci acest lucru alături și de alți prieteni prin intermediul Skype, iar astfel să creeați un grup de lectură pentru a putea discuta părerile voastre despre cărțile pe care le-ați citit.

4. Organizează o vânătoare de comori alături de familia ta

O activitate minunată în cazul în care ai un copil și trebuie să organizezi activități interactive și pentru el. Este interesantă, amuzantă și chiar te poți distra alături de copilul tău. Și în plus, poți să vânezi comori și alături de alți membri ai familiei, deoarece este o activitate care vă va putea scoate din zona de confort.

5. Găsește-ți un hobby nou și ocupă-te de el

O altă activitate pe care o poți avea în această perioadă este să îți ocupi timpul cu un hobby nou. Chit că ne referim la o sesiune de pictat, cântat sau make-up, ai o mulțime de variante din care poți alege și pe care le poți încerca pentru prima dată.

6. Practică sport, fă exerciții

Sunt foarte multe alternative prin care îți poți continua antrenamentele de la sală chiar și la tine acasă. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te uiți pe YouTube la mai multe tutoriale cu diverse exerciții fizice, iar mai apoi să îl alegi și să îl încerci pe cel care ți se potrivește ție cel mai bine. La fel de bine poți face și yoga sau pilates. Este o modalitate de a te relaxa, dar și de a te păstra în formă.

Sursa: elle.ro

Sursa foto: playtech.ro, pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alexandra Dinu, mărturisiri din Italia: „Toți stau în casă, ies doar pentru a cumpăra mâncare”

Modalități de remodelare corporală revoluționare non-invazive