5 Trucuri pentru gene lungi și voluminoase

Îți dorești să ai niște gene bogate și voluminoase pentru o privire cu adevărat senzuală? Am pregătit pentru tine câteva trucuri ușoare ce te pot ajuta să obții acel efect pe care ți-l dorești pentru a-ți pune ochii în valoare fără să ai nevoie de gene false.

Uite ce ai putea să încerci:

  1. Utilizează tușul de pleoape

Aplicând tuș de pleoape negru sau maro închis cât mai aproape de linia genelor tale poți da acel efect de alungire. Genele tale vor da senzația că se continuă către linia tușului. Utilizează tuș și mascara în aceeași nuanță.

  1. Gene întoarse

Un aparat pentru curbarea genelor te poate ajuta chiar destul de mult. Până și cele mai mici și insesizabile gene vor părea lungi dacă utilizezi acest dispozitiv minunat al cosmeticii.

Este esențial să ții minte că trebuie să fii blândă cu genele tale, deoarece o presiune mult prea mare aplicată cu acest aparat poate să le afecteze rădăcina.

  1. Un plus de volum

Mascara transparentă, ce are ca scop un look natural, poate fi elementul de bază pentru gene voluminoasă. Aplică un strat de mascara transparentă, lasă să se usuce, după care utilizează mascara ta normală.

Genele vor părea cu mult mai lungi, mai dese și mai voluminoase, însă fără să fie încărcate.

  1. Înlătură orice urmă de fard sau machiaj

Nu poți avea gene minunate dacă nu ai grijă să fie curate. Demachiază-te cu grijă în fiecare seară pentru a preveni acumularea de fard, mascara sau creion dermatograf la rădăcinile genelor. Aceste resturi pot să afecteze odată cu timpul genele, care vor cădea în cele din urmă sau vor fi din ce în ce mai rare.

  1. Ai mare grijă de ele

Uleiurile naturale, cum ar fi cel de ricin, de argan sau de susan, ajută la hidratarea pielii pleoapelor, conțin vitamine și minerale ce hrănesc celulele, menținând așadar aspectul frumos și sănătos al genelor tale. Masează în fiecare seară ochii cu puțin ulei de susan sau argan.

Uleiul de ricin poate să irite oarecum, motiv pentru care nu trebuie să intre în contact cu ochii, ci doar cu pielea. Îl poți aplica cu o pensulă curată pe care o ai de la o mascara consumată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata