5 trucuri ca să îţi iubeşti corpul

Dacă eşti genul de persoană căreia nu îi place propriul corp, trucurile de mai jos sigur te vor ajuta să îţi schimbi percepţia asupra lui!

1. Îmbracă-te cu hainele tale preferate, fardează-te și fă-ți o poză pe care să o încarci pe profilul tău online. Comentariile pozitive îți vor schimba în bine starea de spirit!

2. Răsfață-te cu un tratament la salon. Fie că alegi să îți faci manichiura sau optezi pentru un tratament facial relaxant, te vei simți cu siguranță mult mai bine după un astfel de răsfăț.

3. Binedispune-te. Faptul că ești indispusă poate fi influenţat și de mediul în care îți petreci timpul. Înveselește-ți camera cu propunerile DIY!

4. Sună-ți prietenii și spune-le cât de importanți sunt ei pentru tine. Cu siguranță îi va bucura inițiativa ta, îți vor spune la rândul lor cat de mult te apreciază, iar cuvintele lor frumoase îți vor ridica moralul!

5. Zâmbește, râzi și relaxează-te! Uită-te în oglindă şi schimbă-ți expresia feței într-un mod cât mai simpatic. Privește cât de haioasă și de cool ești!

Articol preluat din numărul 24 al revistei Super BRAVO Girl!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata