5 sfaturi care te vor transforma în regina balului de absolvire

Dacă eşti în clasa a opta sau în ultimul an de liceu, sigur ai intrat în febra pregătirilor pentru petrecerea de absolvire şi nu doar în cea a examenelor! Aşa că venim în întâmpinarea ta cu o serie de sfaturi utile

Fie că e vorba de o gală în toată regula, de un bal adevărat sau de o simplă petrecere între colegi, tu trebuie să străluceşti! Iar asta nu înseamnă doar să porţi ceva sclipitor, ci să captezi atenţia, să emani fericire şi distincţie.

1. Nu lăsa lucrurile pe ultima sută de metri

Momentul absolvirii este unul de care îţi vei aduce aminte toată viaţa şi pentru că se vor face multe poze la o astfel de ocazie, trebuie să te pregăteşti din timp. Atât în ce priveşte ţinuta, cât şi accesoriile şi machiajul.

2. Testează

Ca să te simţi bine la petrecere şi să arăţi impecabil, trebuie să fii sigură că totul e perfect. Pentru asta, te sfătuim să probezi mai multe rochii, astfel încât să ai de unde să o alegi pe cea care îţi flatează silueta. La fel stau lucurile şi cu machiajul. Dacă nu vei apela la sprijinul unui specialist pentru coafură şi machiaj, încearcă în fata oglinzii mai multe variante, astfel încât să ştii ce vei alege pentru bal.

3. Cere sfatul

O rochie care îţi place foarte mult s-ar putea să nu îţi stea deloc bine, aşa că nu te sfătui doar cu oglinda, ci şi cu mama, sora sau prietena ta. Cere-le sfatul, dar nu te lăsa ghidată doar de opinia lor. Cel mai bine ar fi să mergi la cumpărături cu una dintre aceste persoane ca să ai cu cine să te sfătuieşti.

4. Încălţămintea e foarte importantă
Pentru a fi prinţese sexy, toate fetele aleg să poarte pantofi stiletto sau sandale cu toc. Dar dacă eşti înaltă şi slabă sau dacă alegi să porţi o rochie lungă până în pământ poţi renunţa la tocurile înalte. Asta dacă nu te simţi confortabil cu ele. Aşa vei putea dansa şi te vei putea distra întreaga seară. Important este să ai o pereche de încălţări fine, care să îţi flateze gleznele şi restul ţinutei.

5. Parfum şi bijuterii

Dacă nu ai bijuterii sofisticate, roag-o pe mama ta să îţi împrumute ceva pentru că ai nevoie de ceva special. Dacă nu găseşti la ea nimic să îţi placă, investeşte într-un colier fantezie pentru ocazii speciale care să se potrivească rochiei pe care o vei purta.

 

 

 

Foto: Shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata