5 motive să te desparţi de un tip

Dragostea nu e niciodată aşa de roz precum am crede şi sunt momente de cumpănă care apar în orice relaţie.

Iar dacă cei doi nu reuşesc să treacă peste ele, despărţirea ar putea fi cea mai bună soluţie. Idiferent de probleme, nu trebuie să uiţi ce te-a legat la început de partenerul tău, să discuţi cu el şi să încercaţi să reparaţi împreună lucrurile. Există şi situaţii în care ar fi mai bine să pui capăt relaţiei actuale şi să mergi mai departe. Noi am identificat 5 motive pentru care el nu este cel mai potrivit pentru tine.

1. Te ignoră

Îi dai mesaj şi nu îţi răspunde. Deşi l-a văzut te ignoră şi te caută când îşi aduce aminte. Când sunteţi în gaşcă, se comportă de parcă nici nu aţi forma un cuplu, iar când petreceţi mai mult timp împreună se plictiseşte repede. E clar că ceva nu mai merge.

2. Minte

Se scuză uneori şi ai constatat că ceea ce spune el nu prea se leagă. Nu ştii care sunt motivele, dar ai ajuns de mai multe ori la concluzia că te-a mintit. Indiferent cât de inofensive ar fi minciunile lui, faptul că ocoleşte adevărul e un motiv întemiat să ai o discuţie serioasă cu el.

3. Se poartă urât

La început avea un comportament normal, dar pe măsură ce a trecut timpul, iubitul tău  a devenit recalcitrant, egoist sau chiar violent. Asta nu este în regulă. Fie că te bruschează sau doar îţi vorbeşte urât, trebuie să scapi cât mai repede de el. Nu eşti nevoită să îi suporţi mojiciile indiferent de situaşie.

4. Are probleme cu alcoolul

Iubitul tău iese foarte des cu prietenii, fumează şi bea împreună cu ei. Astza nu e deloc ok, mai ales că este foarte tânăr. Chiar dacă momentan el consideră că situaţia este sub control, trebuie să ştii că în timp aceste vicii se accentuează şi îi va fi tot mai greu să scape de ele.

5. Nu eşti singura!

Chiar dacă tipul se poartă cât de cât frumos cu tine, nu te minte şi lucurile par ok între voi, ai aflat că mai iese şi cu ate fete. Deşi nu eşti sigură, ai câteva indicii şi îl bănuieşti că nu te-ar înşela. Dacă situaţia nu se clarifică, mai bine te retragi.

Foto: 123rf

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata