5 motive pentru care nu ar trebui să îţi mai faci probleme pentru silueta ta

0

Dulciurile îngraşă, sucurile nu sunt bune, iar snacks-urile trebuie evitate… Nu mai număra caloriile şi bucură-te de viaţă!

Iată 5 motive pentru care nu ar mai trebui să îţi faci probleme că te îngraşi:

1.Fiecare fată este diferită

Forma copului nostru nu este standard si nu putem avea toate aceleaşi dimeniuni la bust, talie şi şolduri. Aşa că nu te stresa şi uită de dictonul 90-60-90.

2. Există slăbănoage pur şi simplu

Nu le invidia pe alte fete că sunt mai slabe ca tine, chiar nu au niciun merit. Sunt aşa pentru că nu pot fi altfel, nu pentru că au grijă de silueta ta. Indiferent ce ai face, tu nu ai cum să fii la fel de slab ca ele şi, crede-mă, multe fete dintr-acelea slabe şi-ar dori să arate ca tine…

3. Sănătatea e cea mai importantă

Dietele drastice te privează de nutrienţii de care ai nevoie aşa că uită de ele! Consumă alimente din toate grupele alimentrae, mănâncă multe fructe pentru a-ţi face plinul de vitamine şi nu te mai gândi la kilogramele în plus.

4. Slabă nu înseamnă fericită

De ce crezi că o siluetă de invidiat îţi aduce fericirea? Nu în asta constă secretul împlinirii, ci în moderaţie. Fă ceea ce îţi place, nu acumula frustrări refuzându-ţi mici plăceri şi vei fi cu adevărat fericită.

5. Mâncarea are farmecul ei

Chiar e păcat să îţi refuzi anumite feluri de mâncare la care pofteşti doar de dragul siluetei. Este bine să ai grijă ce mănânci, să nu exagerezi cu dulciurile, dar nici să faci o obsesie din asta.

 

 

Foto: Shutterstock

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata