in

5 motive pentru care nota 5 este cea mai cool!

Panică!!!! Am început școala și presiunea cea mai mare e pe note! Ce dus în parc cu amicii, ce plimbări, ce cluburi, ce party-uri! Nimic! Note! Note! Note! Numai asta auzi de la ai tăi. Nu te mira! Și ei au trecut prin asta!

Știu că suntem singurii care-ți spunem asta, însă există cel puțin 5 beneficii ale notei 5. Dacă reușești să-i convingi și pe ai tăi de asta, ești uber cool.

1. Hei… ai ratat statutul de tocilar al clasei și trebuie să te uber – super bucure chestia asta! Doar nu voiai să te ia toată lumea la mișto!

2. Ai 5, nu ești corigent! Asta e mega veste. Chiar ai trecut ca prin urechile acului. Ești un învingător!

3. Până la urmă, te-ai scos! Ai tăi colegi și-au tocit coatele pe băncile clasei, s-au luptat să ia note mari, pentru ce? Să fie în aceeași situație ca și tine? Nu le-a făcut nimeni statuie, pe când tu te-ai mega distrat!

4. L-ai păcălit pe profu’ de mate… Profa’ de franceză a fost vrajită! Profa’ de română a uitat că ai supărat-o mega tare! Pe toți i-ai vrăjit! Toți ți-au dat mult râvnitul 5! You are the winner!

5. Nu ești chiar cel mai prost din curtea școlii! Ai reușit să iei 5. Adică, nu ești, frate, sub linie! Ești cineva!

 

Râdem, glumim, dar nota 5 este departe de a fi ideală. Trebuie să înveți cât de mult poți și să iei note mai mari. Poți mai mult de-atât!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă nu știi aceste 11 trucuri, n-ai ce căuta pe WhatsApp!

Accesorii care te vor ajuta să păstrezi vara în sufletul tău