5 lucruri pe care NU AR TREBUI să le faci la PRIMA ÎNTÂLNIRE

Prima întâlnire cu persoana de care îţi place trebuie să rămână memorabilă. De aceea este bine să nu cazi în capcana acestor 5 păcate capitale:

1. Să întârzii

Ca să înţelegi cum stă faza cu întârziatul, răspunde la o întrebare. Ţie ţi-ar plăcea să stai s-aştepţi pe cineva, ştiind că aveaţi o oră la care trebuia să vă vedeţi? Nu e nimic romantic în a ajunge la o întâlnire cu 10 minute mai târziu. Dimpotrivă, este total în defavoarea celui care nu e punctual.

2. Să stai pe telefon

Când eşti cu un om, mai ales dacă e prietenul/prietena, iubitul/iubita, e bine să FII cu acel om. Să vorbeşti cu el, să îl/o priveşti, să îl/o ţii de mână. Asta presupune un mic “compromis”: telefonul stă fie în buzunar, fie în rucsac. Ca să ai la ce te gândi după ce vă despărţiţi şi ca să îţi doreşti să vă revedeţi!

3.  Să te dai mare

Dacă îi pui pe tapet unui om ce realizări ai tu şi cât de tare eşti, există riscul de a-l îndepărta de tine. Or o relaţie de dragoste nu asta îşi doreşte. Partenerul/partenera nu trebuie să-ţi fie un model, modelele locuiesc la şcoală, printre profi, ci un om alături de care să te simţi liber. E ca atunci când înveţi să înoţi fără colac.

4. Să te plângi

Toată lumea, de la mic la mare, se plânge de ceva. Peste tot: pe net, pe tv, în parcuri, la magazine. De ce ai face-o şi tu când mergi să te întâlneşti cu iubitul/iubita? Uită dacă te-ai certat cu ai tăi, uită dacă nu ai bani să-ţi iei nu ştiu ce fustă, uită pur şi simplu. Şi aminteşte-ţi un lucru: fericirea poate veni dintr-un banal zâmbet sau un banal mulţumesc pentru ceea ce ai deja!

5. Să vorbeşti despre viitor

Cine a inventat cuvântul „plan“, probabil că se plictisea. Serios! Sigur nu avea ce face în prezent. Lasă clipa să te trăiască şi trăieşte-o şi tu! În plus, la prima întâlnire, să vorbeşti despre faptul că îl vrei lângă tine o viaţă e puţin deplasat. Nu toţi sunt pregătiţi să îşi asume responsabilităţi după nici măcar o zi petrecută împreună. C’mon!

Foto: pixabay.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata