5 lucruri despre fiica Monicăi Bellucci pe care nu le-ai fi bănuit vreodată

Un chip deosebit, buze superbe și apetisante, păr lung și o figură aparte, toate aceste caracteristici aparțin Devei Cassel, adică fiica Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel. Domnișoara, în vârstă de 15 ani, are un stil de viață ceva mai retras. Chiar și așa, frumusețea acesteia nu a fost uitată, iar în urmă cu un an, fata a semnat primul ei contract important cu o firmă renumită de parfumuri.

Află cinci lucruri despre Deva Cassel pe care nu le știai până acum:

Prima apariție în fața publicului a Devei Cassel

În luna iunie a anului 2019, Deva Cassel a avut prima ieșire publică. Fiica Monicăi Bellucci a luat parte la prezentarea de modă a brandului Dolce&Gabbana, în timpul săptămânii modei pentru bărbați de la Milano, pentru primăvară-vară 2020. Fata a purtat aproape în întregime hainele acestui brand: pantaloni mulați, un top roșu din dantelă și sandale superbe. A completat mai apoi ținuta cu un sacou negru scurt, iar pe post de accesoriu a folosit o geantă clasică a firmei italiene Sicily bag. Deva a avut un machiaj subtil, iar părul și l-a lăsat în mod natural, pe spate.

2. Deva este ambasadoare a linie de parfumuri Dolce&Gabbana

Deva Cassel nu a putut sta deoparte și a urmat-o pe mama sa, semnând în anul 2019 primul ei contract, devenind astfel ambasadoare a liniei de parfumuri Dolce&Gabbana. Aceasta a fost aleasă pentru campania publicitară a noului parfum Dolce Shine.

3. Care este semnificația numelui ei

Numele Deva își are originile în Italia, iar cuvântul în sine presupune o ființă divină în hinduism. Pentru mult timp, fanii Monicăi Bellucci au avut impresia că actrița știa acest lucru. Monica a dezvăluit mai târziu alegerea numelui fiicei sale, spunând:

„Când am numit-o pe fiica mea Deva, nu ştiam despre originea indiană a numelui. Acum ştiu că numele are un sens spiritual şi sunt fericită.”

4. Deva este copia fidelă a Monicăi Bellucci în tinerețe

Fața a reușit să moștenească frumusețea deosebită a mamei sale, Monica Bellucci. La doar 15 ani, Deva seamănă leit cu Monica, atât de mult încât abia le poți diferenția: au aceleași buze mari și senzuale, părul creț, ochi adânci și un nas mic. Criticii din lumea modei sunt de părere că fata va avea mare succes.

5. Deva mai are două surori

Deva este fiica cea mai mare a Monicăi Bellucci și a actorului Vincent Cassel. Aceasta va face 16 ani pe data de 12 septembrie. Actorii mai au o fiică, Leoni, care va împlini anul acesta 10 ani. În luna aprilie a anului 2019, a venit pe lume Amazonia, fiica din noua căsătorie a tatălui său cu modelul Tina Kunakey.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata