5 lucruri ciudate pe care doar BFF-a le-ar face pentru tine

E greu să-ți faci o BFFă în ziua de azi, dar, odată ce ai găsit persoana potrivită, te poți considera norocoasă. Îți poți da seama de loialitatea și sinceritatea sentimentelor celei de lângă tine în următoarele situații:

Acceptă să fie fotograful tău personal

Când ai nevoie de o nouă poză de profil pentru Facebook sau când pur și simplu te simți fabulous, o BFFă adevărată s-ar oferi să te ajute.

Îți dă mereu idei de replici

Când te textuiești cu crush-ul tău și rămâi în pană de idei, nu trebuie decât să-i ceri un sfat BFF-ei tale. Două capete-s mai bune decât unul, așa că împreună veți găsi replica perfectă.

Stalk-uiți lumea pe Facebook

Nimic nu se compară cu o bârfă bună… câtă vreme subiectul nu află! În discreția cui poți avea mai multă încredere decât în a BFF-ei tale? Puteți sta cu orele răsfoind newsfeed-ul Facebook-ului și judecând pe toată lumea.

Se bagă în seamă cu tine chiar și când sunteți certate

Certurile vin și trec, dar prietenia voastră rămâne. Indiferent ce subiect v-a transformat în dușmani, luați pauză oricând aveți ceva interesant de împărtășit.

Vorbește cu tine despre orice și despre nimic

Indiferent că dezbateți care a fost primul – oul sau găina – ori povestiți cum tocmai ați fost la toaletă, cert e că vorbiți TOT TIMPUL. Când sunteți împreună, nu vă tace gura o secundă. Când nu, stați non-stop cu telefonul în mână și vă textuiți. Nu vă ascundeți nimic și nu vă cenzurați în niciun fel.

 

Ai așa o BFFă?

 

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata