5 lucruri care nu trebuie să-ţi lipsească din bagajul de vacanţă

Hey, girls! Înainte de a pleca în vacanţă, cel mai bine e să vă faceţi o listă cu ce nu trebuie să uitaţi acasă. Iată 5 lucruri esenţiale:

1. Absorbantele

Chiar dacă perioada vacanţei nu coincide cu zilele acelea (ştii tu care!), e bine să ai 2, 3 absorbante la tine. Schimbarea de climă şi de mediu ne poate da organismul peste cap şi nu ştii niciodată ce surprize poţi avea.

2. Forfecuţa, ac, aţă şi o agrafă

În cazul în care îţi cade un nasture, ţi se rup pantalonii scurţi sau ţi se descoase un tricou la care ţii mult, vei avea cum să repari situaţia. Ok, asta nu înseamnă că trebuie să pleci cu papiotele după tine. Înfăşoară pe un băţ de chibrit doar cât ai nevoie, jumătate aţă albă, jumătate neagră.

3. Spray-ul pentru ţânţari sau pastile pentru ţânţari

Urâcioasele insecte iubesc căldura şi umezeala. Le poţi veni de hac dacă ştii ce trebuie să ai la tine. Nu le lăsa să-ţi strice vacanţa!

4. Medicamente pentru dureri de cap şi indigestie

Canicula are influenţe nefaste asupra organismului. Atenţie ce mănânci, de unde mănânci şi nu uita să te speli pe mâini înainte de a lua masa.

5. Cheful de distracţie

Da, da! Nu uita acasă cheful de distracţie! Lasă în urmă toate grijile şi pregăteşte-te să te relaxezi şi să-ţi încarci bateriile, pentru că mai e puţin până când începe din nou şcoala.

Foto: Shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata