5 lucruri BANALE despre care HABAR N-AVEAI cât de bine îţi pot face

Să citeşti, să te uiţi la tv, să te plângi prietenei tale, să joci jocuri video, să te murdăreşti. Nimic nu este mai plăcut şi mai relaxant decât să faci aceste lucruri. Bine, nu în exces, ci doar cât să te scoată dintr-o stare nasoală.

CITITUL

Pe bune, e chiar relaxant să uiţi de tine într-o după-amiază ploioasă de vacanţă sau sub o umbrelă, pe malul mării, unde nu te deranjează decât muzica valurilor. Cititul te poate face să te simţi fericit, să visezi şi să vezi lumea cu alţi ochi. Ba chiar te linişteşte.

 

TELEVIZORUL

Să ridice mâna sus cine renunţă la tv atunci când vine vorba de serialul preferat! Ok, îl poţi găsi şi online, dar parcă una e să stai în pat, cu ceva de mâncare în braţe, decât cu laptopul de care tre’ să ai grijă cum să-l ţii ca să nu cadă paharul de suc pe el…

SĂ TE PLÂNGI PRIETENEI TALE

Da, poate fi boring pentru ea să te asculte, însă pentru tine e perfect! Te descarci, îţi simţi sufletul mai uşor şi parcă nu mai ai nici o apăsare după ce spui ce ai de spus.

JOCURILE VIDEO

Pasionaţii de jocuri video probabil s-au plictisit de teoria care spune că acest hobby îi face să fie necomunicativi, trişti, nesociabili, că îi înstrăinează de şcoală, familie şi prieteni. Există un site deştept, blog.twitch.tv, care demonstrează contrariul. Pasionaţii de jocuri video sunt, spune site-ul, mai sănătoşi, mai apropiaţi de familie, mai comunicativi şi cu şanse mai multe de a reuşi în viaţă.

MURDĂREŞTE-TE MĂCAR O DATĂ ÎN VIAŢĂ!

Mergi desculţ, bagă-ţi mâna în pământul din ghivecele de flori sau la ţară, la bunici, ia bălţile în picioare când plouă. Nimeni nu s-a născut într-o bulă sterilă. Corpul se imunizează, astfel. 

 

Foto: Shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata