in ,

5 lecții de viață pe care le învățăm de la Demi Lovato

STOP! A venit vremea să vedem dincolo de frumusețea și strălucirea vedetelor. Dacă suntem cu adevărat atenți, putem lucruri cu adevărat importante, lecții de viață le-am putea spune.

Demi Lovato, spre exemplu, este unul dintre starurile de la care putem învăța că:

1. Nu poți iubi pe altcineva, dacă nu te iubești pe tine

”Multă vreme am vrut să par altceva decât sunt în realitate, tocmai pentru că nu-mi plăcea deloc de mine. La un moment dat am încetat să pozez și mi-am asumat că sunt om, am probleme pe care, foarte important, am găsit curajul să le împart cu ceilalți. Atunci am început, cu adevărat, să ma iubesc!”, spune vedeta.

2. Contează ce simți, nu cum arăți

Cu cât ai mai multă încredere în tine, cu atât ești mai interesantă pentru cei din jur. Reține, nu contează cum arăți, contează ce simți.

3. Nu contează 90-60-90…

… decât pe podiumul de modă și pentru business. În realitate, frumusețea este relativă și este, întotdeauna, în ochii celor care privesc. So, nu vă panicați… învățați să trăiți cu defectele voastre, într-o lume, oricum, defectă.

4. Începe acum, nu lăsa pe altă dată

Din vocabularul vostrutău trebuie să dispară sintagmele: ”Încep de luni” sau ”Încep de la 1!”. Începe din momentul în care v–ați dat seama că trebuie să începiți ceva. Asta este valabilă, mai ales, când vorbim despre diete și stil de viață. ”Este vorba despre grija pe care i-o purtați singurului corp pe care o să-l aveți vreodată. Prețuiți-l! Cu siguranță se va vedea asta!”, spune artista.

5. Alege să ai în jur numai oameni sinceri

Păstrați-vă alături numai persoane care nu se tem de reacția voastră atunci când vă spun adevăruri dureroase, uneori. Astfel veți știi, cu siguranță, că nu veți fi trădați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 semne că trebuie să spui STOP relației

Cum să-ți alegi TATUAJUL PERFECT