5 indicii că ai de-a face cu un tip sensibil

Băieții sunt adesea considerați duri, reci și insensibili, de asta li se mai spune metaforic și sexul puternic. Totuși nu toți tipii corespund acestei caracterizări.

Indiciile de mai jos sunt dovada clară că băiatul pe care îl iubești sau cu care te întâlnești de câteva zile e un tip sensibil. Cu cât bifezi mai multe indicii din listă, cu atât gradul lui de sensibilitate e mai mare, așa că ai grijă să nu îl rănești sau să îi frângi inima!

1. E sentimental

E romantic și îți face declarații de dragoste și complimente.Uneori îți povestește cu nostalgie despre copilăria lui, despre familia sa și despre alte lucruri plăcute din viața lui. La rândul lui te ascultă cu atenție, nu te întrerupe și e interesat de trăirile tale.

2. Îi plac animalele

Și chiar are unul. Sau pur și simplu privește cu drag orice câine sau pisică pe care le întâlnește. Posibil să fie și activ ca voluntar într-o organizație pentru îngrijirea animalelor, protejarea planetei și a mediului înconjurător.

3. Iubește cu tandrețe

Pune accentul pe mângâieri, pe clipele petrecute împreună și nu pe sex. Pentru el, apropierea fizică e pe aceeași lungime de undă cu cea sentimentală și se simte dragostea în ochii lui atunci când te privește, când te strânge de mână sau te atinge.

4. Face gesturi drăguțe

Îți cumpără flori sau bomboane, îți oferă mici daruri și vrea să te ajute la teme sau la sarcinile pe care ți le trasează părinții. Ar da orice să petreacă mai mult timp cu tine și face tot posibilul să îți fie bine.

5. E emotiv și timid

Comportamentul timid e un semn de sensibilitate la oricine. Dacă tipul nu îndrăznește să te privească în ochi, se uită în jos când îți face complimente sau îți zâmbește cu timiditate, e clar că nu e nici pe departe un dur, ci un sensibil incurabil.

 

 

 

Foto: Shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata