in

5 erori fatale care-ți distrug tenul

Cea mai mare panică pe care o ai sunt ridurile? Ai vrea ca pielea ta să fie ca la 15 ani și la 40? Ai un adevărat ritual de îngrijire a tenului și nu te abați de la el indiferent de situație? Este clar, ești una dintre reprezentantele sexului frumos care se preocupă de aspectul ei.

Este, însă corect ce faci? Urmezi pașii potriviți în acest ritual de îngrijire al tenului sau sunt mituri care îți pot face, mai degrabă rău, decât bine.

Știu, în general, ți se spune ce trebuie să faci. Astăzi o să-ți aduc în atenție 5 erori fatale pe care le faci și care, fără doar și poate, îți distrug tenul.

1. Te culci machiată

Este una dintre greșelile frecvente pe care le fac femeile, mergând pe principiul că o dată nu se pune. Lasă deoparte aceste concepții. Este obligatoriu să te demachiezi și dimineața si seara.

2. Nu folosești produse din aceeași gama

Te demachiezi în fiecare seara, folosești produse speciale pentru fiecare pas în parte, totul este făcut ca la carte, însă, ceva nu e ok. Îți spunem noi ce… dacă folosești produse din game diferite, nu o să ai rezultatele pe care ți le dorești. Alege o marcă, cea care îți merge cel mai bine, și folosește-o mereu.

3. Nu ai în vedere tipul de ten

Dacă nu știi care este tipul de ten pe care îl ai, nu-i problemă, mergi la specialist să-ți spună, însă este musai să cunoști acest lucru. Dacă nu știi ce tip de ten ai, nu vei folosi produsele corecte, iar efectele vor fi dezastruoase.

4. Nu respecți toți pașii procesului de demachiere

Curățare, pregătire pentru hidratare și hidratare. Demachiant, loțiune tonică și cremă hidratantă. Acestea trebuie să-ți fie legi de netrecut în relația pe care o ai cu tenul tău. Dacă vei ține cont de fiecare în parte, nu o să ai probleme.

5. Nu folosești exfoliante

Dacă ai acnee, nu uita să folosești exfoliante. Nu îți scoate singură coșurile, mergi în locurile specializate, pentru că altfel tenul tău va suferi foarte rău.

 

Foto: 123rf.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai ten acneic? Iată care sunt cele mai mari greșeli pe care le faci în îngrijirea lui!

3 machiaje cool pentru Halloween