5 calități pe care trebuie să le ai ca să fii Smiley!

Am tot stat și m-am întrebat, oare ce trebuie să ai ca să fii vedetă? Ce ar trebui să faci ca să fii Smiley, Inna, Andra, Lidia Buble, Randi, Băieții sau MAXIM?

Oare au avut multă baftă și atât? Oare s-au născut cu o stea norocoasă? Oare l-au luat pe Dumnezeu de picior și au uitat să-i dea drumul? Oare au muncit zile și nopți? Oare? Oare? Oare? Multe întrebări, ceva răspunsuri, obținute, evident, după discuții îndelungi cu ei.

1. ”Ca să reziști în lumea asta, îți trebuie pantofi de schimb, chiar și șosete”, îmi spunea Smiley la Media Music Awards. Ce a vrut să spună artistul? Frate, ca să ajungi artist, trebuie sa muncești pe rupte!

2. Trebuie să ai talent! Stii cum este asta? Sinonim cu: ”Trebuie să fii înzestrat!”. Asta nu ține de tine, ține de Divinitate. Ai bine, nu, te faci… inginer!

3. ”Trebuie să înveți un instrument”. Acesta a fost sfatul Andreei Bălan, atunci când i-am pus întrebarea aceasta. E la fel ca și cu limbile străine. Dacă vrei să ai o poziție bine consolidată în business, trebuie să te pregătești dinainte.

4. ”Trebuie să asculți muzică bună.” Îmi sună și acum în minte cuvintele Nicoletei Nucă. A fost, cred, printre primele lucruri pe care mi le-a spus. La fel și Sore... la unison. Ascultă, deci, muzică bună. Urmărește-i pe cei mai buni și învață de la ei.

5. ”Trăiește-ți copilăria!” Acestea sunt cuvintele pe care le-am auzit tot de la Andreea Bălan. Nu regretă că a intrat în această lume atât de devreme, însă îi sfătuiește pe cei mici să se bucure de primii ani și abia apoi să se arunce în focurile showbiz-ului.

 

Ei, cum ți se pare acum!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata