in

4 Trucuri pentru a te menține permanent în formă

Pentru o mare parte dintre noi, sportul reprezintă o povară. În special atunci când, oricât de mult am încerca, parcă nu se observă nici un rezultat. Cu toate acestea, specialiștii în fitness garantează că următoarele 4 trucuri te vor face nu doar să nu mai vezi sportul ca pe o provocare, ci și să obții un corp cât mai tonifiat și să capeți o rezistență mai mare.

1. Fă schimbări de exerciții

Motivul pentru care specialiștii îndeamnă acest lucru este deoarece este foarte util și chiar funcționează. Este îndeajuns doar să schimbi modul în care practici anumite exerciții. De exemplu, poți schimba genuflexiunile obișnuite cu cele sumo – trebuie să depărtezi picioarele și să ții vârfurile tălpilor orientate spre exterior. Un alt exemplu este să alternezi modul în care realizezi seturile de exerciții.

2. O zi pe săptămână

Reușim adesea să ne găsim o mulțime de scuze pentru a sta cât mai departe de sport: ori nu avem timp, ori suntem prea obosiți, nu avem echipamentul necesar, iar lista se poate întinde până la infinit. Cu toate acestea, dacă ți-ai stabili măcar o dată pe săptămână să faci mișcare, vei observa cum va intra în rutina ta, iar apoi sportul nu va mai fi o povară.

3. Practică cât mai mult mersul pe jos

Nu este neapărat un truc, dar sigur te va face să te simți mult mai bine. Încearcă să utilizezi cât mai puțin mașina sau să te folosești de zilele libere pentru a petrece mai mult timp în natură, plimându-te. Acest tip de activitate nu doar că te va relaxa mai profund, dar îți va îmbunătăți și metabolismul.

4. Adoptă o postură corectă

O postură corectă a corpului te va face să capeți rezistență, forță și îți va accelera procesul de tonifiere al corpului. Așadar, vorbește cu un profesionist care să te ajute, măcar în primele zile de antrenament.

 

Sursa: elle.ro

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să îți îngrijești tenul seara pe timp de iarnă

Din ce motiv s-a deteriorat relația Andreei Bălan cu George Burcea: „A lăsat-o baltă pe Andreea”